USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Якість ремонту луцьких доріг міськрада контролює разом з СБУ

19 Травня 2017 21:34
Якість ремонту доріг та прибудинкових територій у місті контролюють не лише представники міської влади – днями співробітники Служби безпеки України перевіряли якість покриття на мосту, що на вулиці Рівненській.

Про це йшлося під час інспекції вулицями Луцька за участі виконувача повноважень міського голови Луцька Ігоря Поліщука, першого заступника міського голови Григорія Недопада та директора департаменту ЖКГ міськради Юрія Крася.

Нещодавно завершився ремонт вулиці Нахімова, що поблизу вулиці Володимирської у Луцьку. Місцеві мешканці кажуть, що раніше тут були ями, ледь не по коліна, – пересуватись було проблематично навіть пішки, не кажучи вже про рух автотранспорту. Нині тут завершили ремонт покриття, яке має бітумну основу. Відтак, коли в місті потеплішає, щебеневе покриття додатково вкатається.

На вулиці Володимирській, поблизу зупинки МКБ, виклали нову бруківку, обладнали тротуар. Таке ж покриття з’явилось поблизу дворів будинків, що на вулиці Січовій. Місцеві кажуть, що дуже задоволені виконаною роботою, окремо відзначають, що працівники після себе все прибрали.

Триває ремонт і багатостраждального мосту, що на вулиці Рівненській. Тут, до слова, нещодавно брали проби асфальту. Зі слів Ігоря Поліщука, мінімальна товщина асфальтного верхнього шару має становити 8 сантиметрів. Як встановили в СБУ, його тут поклали з запасом, на сантиметр більше, ніж того вимагалось. Проте, досі ремонту потребує пішохідна частина мосту.

Впорядкували і доріжки та міст, що в парку імені 900-річчя міста Луцька. Зі слів місцевих, раніше тут пересуватись було проблематично, тому ремонту вони дуже раді. Як і жителі новоствореного 55-го мікрорайону.

Дороги тут вони чекали майже декаду – тепер на вулиці поклали якісне покриття, встановили LED-освітлення. Хоча, проблем і тут вистачає. Зокрема, місцеві мешканці скаржаться на жителів будинку, що на вулиці Олеся Гончара, які загородили свій двір воротами. Автомобілі, які в нічну пору сигналять та світять фарами у вікна квартир на нижніх поверхах не дають спокою людям. Втім, Григорій Недопад зазначив, що в цій ситуації розберуться і встановлять, наскільки правомірні такі відгородження.

«Люди задоволені, особливо там, де дороги не було взагалі – раніше тут не могли ходити в дощову походу, важко рухатись транспорту було», – каже Ігор Поліщук та зазначає, що попереду все одно чимало роботи. Зокрема, ремонту потребують вулиця Набережна, Ковельська, Шухевича, Мойсея. На ці об’єкти, зі слів Поліщука, вже готують проектно-кошторисну документацію.
Проби асфальту
Проби асфальту
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
! Показати IP 19 Травня 2017 21:52
По місту робляться дороги, причому досить багато. А ще трасу Луцьк Львів зробили капітально, асфальт в два шара кладуть. Якщо так піде далі то дороги будемо мати капітальні і схожі на європейські.а Попереднікі тільки кармани набивали, і звітували про 98% відремонтованих доріг. Насправді дороги, причому дуже якісно, почали робитись тільки зараз.
Олександр до ! Показати IP 19 Травня 2017 22:10
А ще - дорогу на Набережній почали робити. Правда вирізали ще в березні. Але ж почали? Може туди СБУ? А ще - є вул. Володимирська, Ківерцівська, Львівська, Потебні, Дубнівська, особливо кільце.
Анонім до Олександр Показати IP 20 Травня 2017 08:09
Папєрєдніки роками нічого не робили, а ти хочеш, щоб за 2 місяця всі дороги заасфальтували?!
аноніму до Анонім Показати IP 20 Травня 2017 10:05
так набережну в березні розрили, до чого тут папєрєднікі??
Луцький Ідіот до ! Показати IP 21 Травня 2017 09:42
Боюсь виходити з хати а то можу заблудитися так міняєтьс луцьк. Сусіда знайшли через тиждень блукав по місту, щодня багато дітей не можуть школу знайти нові дороги кругом. Найбільше радує що у нас через місяць буде мето.
Лучанка Показати IP 19 Травня 2017 22:04
На Вишківську заїдьте тільки коли дощ пройшов і калюжі і пофотографуйте як петицію виконали 2 метри вулиці щебнем засипали а кілометер ям оставили о туди сбу давайте
Ще не зовсім свідоми Показати IP 19 Травня 2017 22:35
А для того, щоб якість доріг була європейською, потрібно з оперативних співробітників сбу створити будівельні бригади по ремонту доріг. Сором. Події в криму таке нічого керівництво держави не навчили. При всій повазі до асфальту, спецслужба не повинна перетворюватися в автодор. Не там шпигунів шукаєте.
до міської влади Показати IP 19 Травня 2017 23:36
Зробіть заїзд із вулиці Карпенка Карого до 55 - го кварталу (поворот перший після заправки Мавекс) тут дуже багато новобудов і молодих людей. З повагою, житель міста Луцьк. 9
!! до до міської влади Показати IP 20 Травня 2017 08:05
Де новобудови, мав зробити дороги забудовник.
Rider Показати IP 20 Травня 2017 07:29
Луцьк розвивається а це приємно.
Житель Показати IP 20 Травня 2017 08:37
Кожного дня хожу по місті я туда сюда Вижу просто на очах великі перемєни Більше не буду їсти, не буду спати Тілько би той во всьо случайно не пройшло повз мене
Анонім до Житель Показати IP 20 Травня 2017 15:14
Ти не один такий, брате!
анонім Показати IP 22 Травня 2017 09:40
Ну дурдом на призьбі. А до чого тут СБУ? Якби вони своїми безпосередніми обов''язками займалися - то ми всі не були у стані війни (АТО)
Лрпп Показати IP 22 Травня 2017 14:15
Сміх та й годі.СБУ вже дорогі перевіряє
Лучанка Показати IP 22 Травня 2017 21:43
,, Переписка з Луцькою міськрадою про ремонт вулиць Нахімової, Попової, Берестової та Фрунзе, тепер перейменованої на вулицю Степана Кривенького, тривала з 2012 року. І ось нарешті зроблено ремонт, але крім вулиці Степана Кривенького . Зате відремонтували вулицю Нестерову, хоча і вона потребувала ремонту. Виникає питання, а чому ж так трапилося, та про це варто запитати членів комісії І.Поліщука, І.Непопада та Ю.Крася, а можливо добре всюди мати ''своїх людей''.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus