USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Якими будуть автівки нової поліції

6 Березня 2015 15:10
МВС розробляє дизайн оформлення оперативного автомобіля для нової патрульної поліції, яка зараз формується для Києва. Якими будуть автівки для нової поліції розповідає на своїй сторінці в мережі міністр МВС Арсен Аваков.

"При виборі стилю, насамперед, беремо до уваги, що автомобіль повинен бути яскравий і видно здалеку навіть у погану погоду і темний час доби", - йдеться у повідомленні.

Автомобіль англійської поліції.
Автомобіль англійської поліції.


Зі слів Авакова, формат маркування поліцейських автомобілів «Баттенберг» розроблений в 2012 році у Великобританії з метою підвищення видимості автомобіля. Колір затверджений згідно з результатами спеціального дослідження, яке фінансувалося Міністерством внутрішніх справ. В основі шаблону - насичено жовті і сині кубики збоків, а ззаду машина - в попереджуючих оранжево-жовтих смугах. Лондонська поліція раніше вже використовувала його для своїх патрульних катерів, що курсують по Темзі, і там він довів свою високу ефективність. Після Англії на новий дизайн перейшли країни Британської Співдружності, Австралія, Нова Зеландія, а потім деякі європейські країни і Гонконг.

Назва формату походить від схожості з поперечним перерізом англійської торта Баттентерг.



"Наші дизайнери зараз розглядають різні ідеї. Впевнений - в інтернет-співтоваристві ми зможемо почерпнути безліч згенерованих вами ідей. Тому, ми - відкриті до пропозицій та варіантами", - додав міністр і закликав усіх охочих взяти участь в обговоренні.

На фотографіях - деякі ескізи по патрульним автомобілям.

Автомобіль англійської поліції.
Автомобіль англійської поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луцьк Показати IP 6 Березня 2015 15:15
Є одна вимога. Полішуків в поліцію не брати.
луч до Луцьк Показати IP 6 Березня 2015 19:40
вірно писати поліЩуків
Штефан, Луцьк Показати IP 6 Березня 2015 16:20
Українців також не брати. Брати грузинів та євреїв.
українець до Штефан, Луцьк Показати IP 6 Березня 2015 18:34
жидів брати до поліції виключно замість службових собак,у них нюх розвинутий
ПС Показати IP 6 Березня 2015 19:14
Чує моє серце, що ці диво-реформатори скоро разом зі всією владою будуть в***..., коректніше буде- втікати, з України, а ми залишимось розгрібати їхні реформи!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus