USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Якими будуть ятки з морозивом у Луцьку

21 Лютого 2014 11:27
Кіоски з продажу морозива у Луцьку мають бути «оригінальні і креативні». По це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні 21 лютого.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк розповів, що підприємці уже розпочали роботу зі зміни літніх майданчиків та яток з морозивом. Але натомість вони просять не поновлювати щороку оренду.

«Проекти є цікаві. Але суб’єкти господарювання просять продовжити термін оренди мінімум на 3 роки. Це не будуть будки чи палатки. Вони будуть оригінальні і креативні. Але підприємці в це вкладають гроші, вони хочуть гарантій, що це буде недаремно», - переконує посадовець.

Утім, міський голова Микола Романюк зазначив, що про довготермінову оренду говорити поки рано. «Будуть проекти тих кіосків, тоді говоритимемо», - зауважив він.

Нагадаємо, в Луцьку цього року заборонили встановлювати літні майданчики та парасольки з логотипами торгових марок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підприємець Показати IP 21 Лютого 2014 12:54
Ой, здається мені, що якийсь черговий "алігарх" підминає під себе бізнес з морозивом... Закупив «оригінальні і креативні» палатки, а тепер закони треба під ті палатки зробити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus