USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ярмарок за участю бійців 14 бригади та луцьких нацгвардійців

9 Березня 2015 14:14
Мешканці Нововолинська об’єднались навколо патріотичного ярмарку на підтримку військовослужбовців в зоні АТО. Ярмарок відбувся вчора, 8 березня у центрі міста.

Погода тішила весняними теплими променями, звичайні перехожі святковим настроєм, діти посмішками. Нововолинськ поєднав подвійне свято – Міжнародний жіночий день та патріотичну акцію. Про це повідомляє «Буг».

Ініціатором ярмарку виступила міська влада, до проведення заходу активно долучились волонтери, активісти, художники, військові, майстри хендмейд, учні та студенти навчальних закладів міста, творчі колективи.

Нововолинці могли посмакувати гарячими стравами справжньої польової кухні, навчитись збирати автомат АК-74, познайомитись із військовими автомобілями, насолодитись картинами художників та виступами аматорів сцени і в той же час долучитись до благодійності – пожертвувавши кошти для бійців АТО.

Нововолинці мали можливість поспілкуватись із військовослужбовцями 14 бригади та луцькими нацгвардійцями.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
квітка Показати IP 9 Березня 2015 14:29
Мало того, що з екранів одні американські мульти і фільми, ні щоб дітей привчати і виховувати у доброму, гарному, цікавому, пізнавальному, доброму... напрямку, так вони мілітаризовують країну!!! Скрізь одну зброю пхають... До чого дожили?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus