USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Яценюк залишиться прем'єром

31 Липня 2014 13:15
Верховна Рада не підтримала заяву прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про відставку, - повідомляє «Українська правда».

"За" відставку Яценюка із посади прем'єра проголосувал лише 16 народних обранців. Із них 2 члени фракції Партії Регіонів та 14 позафракційних.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк подав у відставку «у зв’язку з розпадом коаліції і блокуванням урядових ініціатив». Виступаючи з трибуни Верховної Ради України, Яценюк заявив, що в жодному разі не погодиться на коаліцію з «регіоналами» і комуністами, а оскільки діюча коаліція розвалилася, то він прийняв рішення подати у відставку.

Серед тих, хто голосував за відставку Яценюка, - народний депутат Анатолій Гриценко, Адам Мартинюк та інші.

Кількома годинами раніше на своїй сторінці в Facebook Гриценко написав, що в доопрацьованих проектах уряду бачить "ручні-корупційні схеми" та "зговір Уряду з олігархами".

Також, як повідомляє Еспресо.TV, Верховна Рада підтримала законопроекти Кабміну про секвестр держбюджету і внесення змін в податковий кодекс, а законопроект про реформування ГТС відправила на повторне друге читання. Про це у своєму Фейсбуці написав головний редактор каналу "РАДА" Володимир Лех.

"Верховна Рада України під час роботи у закритому режимі ухвалила Закон "Про ратифікацію Угоди між Україною та Австралією про направлення Австралійського персоналу до України у зв'язку з падінням літака "Malaysia Airlines" рейсу MH17", Закон "Про ратифікацію Угоди між Україною та Королівством Нідерланди про Міжнародну місію захисту розслідування". Крім цього, депутати внесли зміни до податкового кодексу, Держбюджету і на повторне друге читання відправили законопроект про реформування ГТС", - написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Громадянка Показати IP 31 Липня 2014 15:29
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus