USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Банер з Євромайданівської сцени в Луцьку врешті демонтують

5 Листопада 2014 13:17
Незабаром може зникнути «прикраса» Театрального майдану – банер на Євромайданівській сцені.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 5 листопада.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що питання демонтажу сцени вже обговорювалося на засідання міськвиконкому. Однак, рішення про демонтаж тоді не прийняли. А один із членів міськвиконкому Богдан Климчук тоді зауважив, що сцена викликає відчуття незавершеності Революції Гідності, мовляв, ще не всіх прихильників злочинної влади замінили.

«А щодо сцени, то нехай стоїть, поки не буде проведена люстрація. Може когось там доведеться знову прив’язувати і зносити звідти», - тоді зауважував він.
Нагадаємо, 19 лютого у Луцьку відбувся штурм приміщення управління УМВС на Волині і тоді ж на Театральній площі у Луцьку екс-губернатора Волині Олександра Башкаленка прикували наручниками до сцени.

Під час сьогоднішнього ж засідання про люстрацію і приковування наручниками вже не згадували. Однак, зауважили те, що на тильному боці сцени без жодних дозволів розміщена реклама, а власники на приписи й зауваження не реагують. Тому банер цей домовился прибрати.
Крім того, додав перший заступник міського голови Святослав Кравчук, Театральний майдан не можуть належно прибрати, адже під сценою назбиралося чимало сміття.


Тим паче, додав міський голова Микола Романюк, подібних конструкцій уже немає в жодному українському місті. А відшукати власників цієї споруди не можна. Всі кивають один на одного, тож виходить, що сцена стоїть наче сама по собі.

Тож члени міськвиконкому підтримали рішення демонтувати банер зі сцени на Театральному майдані як засобу зовнішньої реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 13:25
То як такі кандидати можуть навести лад у краіні, якщо вони самі публічно засвідчують свою беззаконність та діяльність в порушення встановленого законом порядку?
сцена Показати IP 5 Листопада 2014 13:27
а де там реклама? там інформація про власника сцени. жодна послуга чи товар не рекламуються.
Анонім до сцена Показати IP 5 Листопада 2014 15:20
це прихована передвиборна агітація. Інакше для чого фото голови ГО? реклама чистої води і піар
свідок Показати IP 5 Листопада 2014 13:35
..... нарешті ця дурна пам"ятка маніпулятивних технологій буде ліквідована.... всі біди українців із-за того, шо дурні.....
Файна Показати IP 5 Листопада 2014 14:48
нарешті.. Сцена не архітектурна споруда, про майданівські події нагадує стіна Героїв Майдану в центрі міста.. Правда, потрібно ГЕРОЯМ зробити якийсь великий пам"ятник, наприклад, на алейці біля собору...
Ще хвайніша до Файна Показати IP 5 Листопада 2014 16:48
Пам"ятник героям вже є - це меморіал. На ньому також знайдеться місце і для ЖЕРТВ майдану: невинних людей, які поклали життя заради чиєїсь матеріальної вигоди.
Патріот Показати IP 5 Листопада 2014 14:58
Нехай побуде, будемо сьогоднішніх владних достойників скоро сюди виводити!
Олександр Показати IP 5 Листопада 2014 15:13
То ж ясно написано, що сцена надається організацією "Волинські патріоти"! Всі питання до Красулі!
патріотичніший патрі Показати IP 5 Листопада 2014 15:16
Давно пора прибрати цю непотріб.
добродій Показати IP 5 Листопада 2014 21:44
продати якщо нема власника а гроші на АТО
Лучанин Показати IP 5 Листопада 2014 22:20
Красуля нехай розвісить по місту дулі
наша раша Показати IP 6 Листопада 2014 08:36
Дулін
луцьк Показати IP 6 Листопада 2014 13:20
невже олігархам так заважає дуля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus