USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Євросоюз схвалив нові правила в'їзду в Шенгенську зону

21 Листопада 2017 08:29
При перетині зовнішніх кордонів Шенгену у громадян третіх країн будуть реєструватися дані про в'їзд, виїзд і дані про відмови у в'їзді.

Відповідне рішення прийняла Європейська рада. До цього це рішення підтримав Європарламент, інформує Українська правда.

Нова система передбачає реєстрацію в'їзду, виїзду і інформацію про відмову у в'їзді для громадян третіх країн, які перетинають зовнішні кордони Шенгенської зони. Ця система допоможе скоротити час перевірки на кордоні і поліпшити її якість, автоматично розраховуючи час законного перебування мандрівника в Шенгенській зоні.

Нововведення дозволить також посилити безпеку в Шенгенській зоні і підвищити ефективність боротьби з тероризмом, оскільки надасть правоохоронцям доступ до бази даних всіх пересувань мандрівника.

Тепер Раді та Європейському Парламенту необхідно підписати прийняту постанову. Підписаний текст буде опубліковано в Офіційному журналі ЄС і набуде чинності через 20 днів.

Очікується, що система буде введена в експлуатацію до 2020 року.

До слова, Європарламент готовий запропонувати Україні ввійти в Шенгенську зону та митний союз з ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
( ! ) Показати IP 21 Листопада 2017 09:08
Ось вам ! А тішились, як дурень цвяшком .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus