USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Юні лісівники з Волині побувають у Верховній Раді

16 Вересня 2018 19:51
Справжнє свято з піснями, танцями та частуваннями влаштували у Камінь-Каширську з нагоди Дня працівника лісу. На свято зібралося чимало люду, аби підтримати добрим словом та оплесками своїх рідних чи просто знайомих, що пов'язали своє життя з лісом.

Вже на вході до місцевого парку розташувалась виставка народних промислів, виробів з дерева, різноманітні осінні композиції.

Привітати лісівників з професійним святом приїхали народний депутат Ірина Констанкевич, голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерій Дунайчук, районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, інформують на сайті нардепа.

«Шановні працівники та ветерани лісового господарства, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівника лісу. Ліс – це унікальний і безцінний дарунок природи, окраса нашої землі, а також запорука нашої екологічної безпеки, основа економічної стабільності. Саме від Вашої професійності та самовідданої праці залежить збереження зеленого багатства, його відновлення та ефективне використання. Прийміть слова щирої вдячності та пошани за Вашу щоденну працю, за доглянуті ліси, за щедрі дари природи. Щиро зичу благополуччя і достатку у Ваших родинах, міцного здоров’я, мудрості, терпіння і віри у прекрасне майбутнє України», - зауважила Ірина Констанкевич.

За сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток лісового господарства подяками народного депутата нагородили: Андрія Миця – лісничого Добренського лісництва, Юрія Махмеда – провідного інженера охорони та захисту лісу ДП Камінь-Каширське лісове господарство, Миколу Гриcюка – лісничого Тоболівського лісництва, Аркадія Гордійчука – лісничого Полицівського лісництва.

Вже незабаром у Камінь-Каширському районі за підтримки народного депутата Ірини Констанкевич стартує конкурс для дітей, що отримав назву «Мандрівка лісами Камінь-Каширщини» на підтримку ініціативи шкільного лісництва. Всі учасники конкурсу матимуть можливість поїхати на екскурсію до Верховної ради України.

Святковий настрій камінь-каширцям та гостям міста дарували місцеві аматорські колективи. А опісля всі охочі мали можливість скуштувати справжнього кулішу та лісового чаю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus