USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Юридичну допомогу вже надають і у волинських бібліотеках

11 Квітня 2014 10:43
Правову незалежну допомогу он-лайн вже можна отримати у волинських бібліотеках. Така ініціатива була зпроваджена веб-порталом «Правовий Простір».

У Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки (м. Луцьк) відбувалося ряд зустрічей з бібліотекарями Волинської області, під час яких Олена Матвійчук, голова ВОГО «Центр правової допомоги» (м. Ковель), розповідала про можливість отримання юридичної допомоги он-лайн. Кожен, хто не має доступу до всесвітньої мережі, тепер може зайти в бібліотеку і отримати юридичні консультації в книгозбірнях.

Понад 70 бібліотечних установ області отримали доступ до Інтернету за підтримки проекту «Бібліоміст». Таким чином, громади понад 70 сіл, селищ та міст Волинської області можуть посилити свої правові можливості через портал. Дана ініціатива реалізується у Волинській, Херсонській, Одеській, Львівській, Рівненській областях Центрами правової інформації та консультації за підтримки МФ «Відродження» в рамках проекту «Створення системи надання БПД он-лайн через бібліотеки, які мають доступ до Інтернету».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus