USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

З 1 травня українцям спростять можливість оселитися в Польщі

14 Січня 2014 08:31
Українцям стане простіше отримати вид на проживання в Польщі. З 1 травня набере чинності закон, який полегшує процедуру легалізації, - повідомляють «Вести».

Дозвіл на проживання іноземцям тепер можна просити за день до закінчення терміну дії актуальної візи (раніше - за 45 днів). Термін виду на проживання збільшили від 2 до 3 років.

Жити в Польщу їде все більше українців: у 2013-му це було 20 тисяч - на 10% більше, ніж роком раніше.

До речі, Греція теж збирається спростити візовий режим і в березні попросить ЄС дати добро на полегшення в'їзду туристам, зокрема, з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 14 Січня 2014 10:37
То може накінець всі майданівці туди виїдуть і в країні залишаться лише патріоти? Дай Боже!
ГО "Чисте повітря" Показати IP 14 Січня 2014 11:00
Чим більше смердячих майдаунів виїде геть, тим чистішим повітрям дихатимуть ті, що залишились.
майдан Показати IP 14 Січня 2014 11:42
коментар було видалено
я підтримую Майдан Показати IP 14 Січня 2014 14:43
а залишуться раби провладні, яких дуже задовільняють і пенсії, а саме головне рівень медицини і освіти. Все вірно рабам, що треба? - хліба і "зрелищ" . На хліб пенсії вистачить, а за витрішки гроші не беруть. от і виживайте "патріоти"-раби, бо ваші господарі вчать дітей, лікуються і відпочивають лише у Європі. А вам залишається лише глузувати з "смердячих майдаунів", бо це так смішно хотіти жити, як вільна людина, це так легко погодитись на життя раба і заздрити, ЗАЗДРИТИ, і всіх обпльовувати. ви і господарів своїх ненавидете і всіх хто хоть щось робить для покращення свого життя, бо ви ліниві , заздресні і голота, а якщо не голота, то під"їдаєте з підлоги те, що впало з рота господаря, берете хабарі і боїтесь (це про вас "жил дрожал, умирал дрожал")....
Тітонька до я підтримую Майдан Показати IP 3 Серпня 2019 16:08
Я з Вами за одно!.. Згідна..що погагоз в тому щоб жити як нормальні люди? Працювала не один раз за кордоном і не заріккаюсь що більше не поїду. Тільки навіщо своїх співвітчизників майдануттмт називати? Це завдяки їм ми маємо більше можливостей виїхати чи поїхати за кордон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus