USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З 1 вересня жодна школа Волині не повинна мати вбиральню на вулиці

20 Травня 2016 15:33
За два тижні голови районних рад мають подати обласній раді інформацію про те, в яких школах Волині досі вбиральні розташовані на вулицях. Якщо ці школи не планується закривати як малокомплектні, то вбиральні в цих навчальних закладах мають облаштувати в приміщеннях шкіл.

Про це заявив голова облради Ігор Палиця під час зустрічі з головами районних рад та голів міст обласного значення під час засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові облради сьогодні, 20 травня.

Так, він звернув увагу на те, що сьогодні не в усіх волинських школах облаштовані вбиральні у приміщеннях. Ще є навчальні заклади, де учні мусять ходити у вбиральню на вулицю. Тому він попросив присутніх представників органів місцевого самоврядування надати інформацію про те, скільки таких шкіл в районах є і скільки потрібно грошей, аби прибудувати чи облаштувати вбиральні в закладах.

В планах – аби до 1 вересня на Волині у кожній школі була облаштована вбиральня. Звичайно, якщо ця школа не має закриватися через малокомплектність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пенсія Показати IP 20 Травня 2016 17:38
Товаріщі депутати! Не ходіте за вугол ср...ти,а ходіт до ями,трясця вашій мамі.(вивіска біля сільради).А вдома в селах у всіх вбиральні в приміщеннях?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus