USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З фактом наруги над людськими рештками у Луцьку просять провести розслідування

28 Жовтня 2016 12:58
Під час ремонтних робіт в історичній частині Луцька виявлені людські рештки накрили бруківкою. Правоохоронців просять вирішити ситуацію з наругою над кістками згідно з чинним законодавством.

Про це йшлося під час 14-ї чергової сесії Луцької міської ради 26 жовтня.

Так, депутат Микола Собуцький озвучив відповідний запит. З його слів, під час проведення благоустрою у Старому місті виявили людські останки в поховальній ямі. Найімовірніше, що це були залишки розстріляних в’язнів Луцької тюрми.

Відповідно до чинного законодавства, заборонено здійснювати будь-які будівельні роботи на місцях поховань. Однак фахової експертизи знахідки не було. Натомість продовжилися ремонтні роботи і яму з кістками накрили бруківкою.

«Прошу провести службове розслідування та вирішити ситуацію відповідно до законодавства», - зазначив депутат.

Колеги підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
111 Показати IP 28 Жовтня 2016 13:18
Нарешті ! запам'ятайте...немае історії , нації , людяності в кінці кінців до поки такі факти мають місце...мороз по шкірі від коментарів з попереднйої публікації - що всюди цвинтар..це замордовані люди, наразі безіменні, у всякому разі напевно є одне- поховання по християнські їм належить . Чи нас випрано з ґідності людскої ?
Правдоруб Показати IP 28 Жовтня 2016 14:02
Нарешті в Луцьку обрали справді нормального депутата, який не боїться казати правду будь-кому. Таких би в нас побільше, може й лад навели.
111 Показати IP 28 Жовтня 2016 14:50
Чхать мені на депутата, як то тільки аж такі має заслуґі , я про інше ...депутати приходять і відходять- одні в безславі , друґі з повними кешенями наразі( поки інна опція політична їх не розлічить)..я про ґідність і людяність...чи закруто завінела ?
лучанин Показати IP 28 Жовтня 2016 17:11
єдиний депутат котрий являється чесним волонтером та вивозить зі сходу 200-тих.
вовк Показати IP 28 Жовтня 2016 19:33
хами зібралися в Європу. На кістках дорогу прокладають до Європи. Колись і вас в смітник згребуть ваші же нащадки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus