USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З оточення в Іловайську вийшли ще 11 бійців «Донбасу»

2 Вересня 2014 11:27
Ще 11 бійців вийшли з оточення в Іловайську, - інформує УНІАН.

Про це Семен Семенченко повідомив на своїй сторінці в соцмережі. "Вийшло ще 11 осіб. Доставляємо в госпіталь. Слава Богу", - написав він. Раніше він повідомляв, що з оточення вдалося вивести 10 поранених.

29 серпня президент Росії Володимир Путін закликав терористів, яких він назвав «ополченням Новоросії», відкрити гуманітарний коридор для українських військовослужбовців, які опинилися в оточенні. У прес-службі батальйону "Донбас" повідомляли, що вранці 29 серпня силам АТО під Іловайськом висунули ультиматум - здатися або загинути. Українці почали виходити з оточення 30 серпня. Того самого дня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про вихід з оточення бойовиків під Іловайськом 28 бійців Національної гвардії України.

Пізніше Аваков уточнив, що всього за ніч до позицій сил антитерористичної операції вийшло близько 100 бійців, проте військовим, оточеним бойовиками під Краснопіллям, вирватися поки не вдалося. 1 вересня радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко з посиланням на комбата "Донбасу" Семена Семенченка повідомив, що з оточення під Іловайськом вийшли ще 84 бійця - батальйонів "Дніпро-1", "Донбас" і "Світязь". Точних даних про загиблих і узятих у полон українців під Іловайськом немає.


За станом 21:10 стало відомо, що з "Іловайського котла" вирвалось ще четверо мужніх бійців. Як повідомляє ТСН, про це розповів радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Вересня 2014 11:37
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus