USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни відправили на передову харчі для бійців

10 Грудня 2017 22:37
Допомогу бійцям АТО відправили жителі Камінь-Каширського району.

Збір необхідних для бійців харчів організувала депутат Камінь-Каширської районної ради від УКРОПУ Світлана Сидорук спільно із жителем села Карпилівка Олегом Бараном, інформує Район.Камінь-Каширський.

За словами Світлани Макарівни, спільними зусиллями жителів сіл Верхи, Піщане, Залісся, Сошичне, Радошинка, учнів місцевих шкіл вдалося зібрати продукти харчування для бійців.

Також для наших захисників діти намалювали малюнки, написали листи.

«У район Мар’їнки, Широкиного знову поїхали українське сало з часником, печиво, сухофрукти, тушонки, консервація, квашена капуста, свіжоспечений домашній хліб. І найголовніше – тепло наших сердець», – розповіла Світлана Сидорук.

Світлана Сидорук також висловлює велике спасибі всім, хто долучився до цієї благородної справи.

«Дякуємо всім, хто підтримав акцію та віддав частинку свого тепла хлопцям, які принесуть на своїх плечах мир на нашу землю», – зазначила депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus