USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З Волині ще й досі не вивезли усіх отрутохімікатів

3 Червня 2011 14:07
На Волині залишаються не утилізованими ще п’ятнадцять тонн непридатних отрутохімікатів.
Про це 3 червня під час засідання колегії Держекоінспекції в області розповів начальник інспекції Анатолій Гетьманчук, – інформує ЗІК.
За його словами, станом на 1 січня 2010 року на Волині ще була 71 тонна непридатних отрутохімікатів. Однак вивезли на 40% більше – 95 тонн всіляких токсичних речовин.
І, як з’ясувалося, каже Гетьманчук, це ще не все – в області залишається не утилізованими ще п’ятнадцять тонн непридатних отрутохімікатів.
Окрім того, джерелом небезпеки є і 273 склади, де ці речовини зберігалися, – зізнався Гетьманчук.
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк додав, що на ліквідацію непридатних отрутохімікатів були сконцентровані необхідні кошти. «Але з чиєї вини, може, і з моєї, ми всі ще не вивезли», – зізнався чиновник.
Переконує, що найближчим часом це врегулюють.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus