USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

За 700 гривень хабара чоловік сплатить штраф у 8,5 тисяч

19 Липня 2016 13:59
Зловмисника затримали за спробу залагодити з прикордонником факт керування автівкою без належних документів. Чоловік, перетинаючи митний пропуск «Ягодин», свідомо пред’явив прикордонникам підроблене доручення на право керування, - повідомляє Вісник.

Окрім того, в ході проходження прикордонного контролю спробував дати лейтенанту, заступнику начальника 3-го відділення інспекторів прикордонної служби ВПС «Рівне» хабара в 700 гривень.

Своєю чергою, посадовець повідомив про спробу дати хабар правоохоронцям. Згодом у Любомльський районний суд обвинувальний акт надійшов з угодою між зловмисником та начальником Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури про визнання винуватості. Таким чином чоловік повністю визнав свою вину в скоєних злочинах.

Тож представники феміди ухвалили цю угоду та визнали спритника винним у використанні підроблених документів та пропозиції неправомірної вигоди посадовцю. Як результат чоловік має сплатити штраф у сумі 8500 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тусь В.М. Показати IP 19 Липня 2016 15:14
....В ході проходження прикордонного контролю ,особа спробувала дати лейтенанту, заступнику начальника 3-го відділення інспекторів прикордонної служби ВПС «Рівне» хабара в 700 гривень. Тим самим , - своїми діями принизив " честь і гідність " прикордонника який менше 100 баксів не бере ....!!!
:) до Тусь В.М. Показати IP 19 Липня 2016 15:48
Підтримую ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus