USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За 8 років у Прилісному не спромоглися збудувати обіцяну заправку

14 Грудня 2016 12:57
40 соток землі в селі Прилісне Маневицього району ще у 2008 році відідали під будівництво АЗС. Окрім того, що підприємство так і не звело об’єкт, воно ще й усі ці роки не платило грошей в казну за оренду землі.

Про це стало відомо під час брифінгу заступника прокурора області Ярослава Голинського 14 грудня.

Зокрема, ще у 2008 році ТзОВ отримало в оренду земельну ділянку площею близько 40 соток у Прилісному Маневицького району для будівництва та обслуговування автозаправного комплексу. Однак, земельну ділянку підприємство не використовувало та орендну плату до бюджету не сплачувало. Це і стало підставою для звернення до суду з позовною заявою.

Рішенням господарського суду області від 23.11.2016 позов, який подала місцева прокуратура в інтересах Прилісненської сільської ради до господарюючого суб’єкта, було задоволено. Відтак, договір оренди землі розірвали, а саму ділянку, вартістю 350 тисяч гривень, повернули в користування територіальної громади. Крім того, з підприємства стягнули заборгованість з орендної плати в сумі 53 тисяч гривень на користь Прилісненської сільради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus