USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За порушення ПДР біля ковельської школи погрожують псувати машини

24 Вересня 2015 09:39
Обливати машини йодом чи лайном обіцяють активісти тим водіям, які порушують правила дорожнього руху біля школи №3 в Ковелі. Про це у Фейсбуці в спільноті «Ковель today» написав користувач Ендрю Бендер.

«Шановні ковельчани, чи не пора змінюватись у проєвропейському напрямку? Вважаю недопустимим порушувати ПДР.

Щодня ми спостерігаємо, як батьки висаджують дітей у час пік на пішохідному переході біля школи №3 в десяти метрах від автобусної зупинки та практично на пішохідному переході. Чи пан міліціонер бачить лише те, де є вигода?

Усім охочим порушувати правила дорожнього руху – попередження спочатку громадським осудом, пізніше можуть бути випадкові проливання лайна чи йоду на капот», ‒йдеться у дописі.

Натомість у коментарях чоловіка переконують у неефективності таких дій.

«Мабуть йод чи л... не вихід. Цим ви роздратуєте людей ще більше. І де тут любов до ближнього? Людина не зміниться від ваших дій, вона має сама зрозуміти неправомірність своїх вчинків. Пропоную поширювати серед людей книгу або відеокнигу «Як стати європейцем чи ознаки здорового суспільства». Це буде корисніше. Розповсюдьте посилання на ютуб, можливо, стане більше людей, які захочуть змінитись і тим самим змінити суспільство в якому ми живемо», ‒пишекористувач Олена Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 24 Вересня 2015 10:52
не треба обливати йодом! потрібно поливати йодом з любов'ю і найкращими побажаннями!
Тато Показати IP 24 Вересня 2015 12:50
А може краще подумати як облаштувати там цивілізовану зупику для автомобілів на яких батьки привозять дітей до школи. Не всім пощастило жити за 100 метрів від школи і не у всіх є бабусі які можуть завести та зустріти дитину зі школи.
Анонім до Тато Показати IP 24 Вересня 2015 13:43
а стати за 10м від переходу релігія не позволяє? чи в тої дитини ноги відваляться?
Кріс до Анонім Показати IP 24 Вересня 2015 16:32
Точно! Це все попи!
ніна Показати IP 24 Вересня 2015 22:59
в луцьку є гімназія №4!!!!!
Кріс до ніна Показати IP 25 Вересня 2015 08:03
Когда физрук с трудовиком перестают бухать - школа автоматически становится гимназией
добродій Показати IP 8 Жовтня 2015 14:53
власне, нікого не потрібно нічим обливати! Це ж не середньовіччя врешті, пропоную відзнюти матеріал про 'вдале' паркування, в 2 экземплярах і одне вручити меру, а інше в ДАІ, обов'язова умова зареєтрувати зверненя в журналах вхідної документації і там і там,вказати що до зверненя долучається відео. І при передачі матеріалу посадовцям зробити відео доказ! Не допоже? З ось цим відео в прокуратуру!
ник Показати IP 7 Листопада 2015 00:18
у нас в ковеле где 75 процентов права куплены. касный цвет сфетофора не для водителей. гамшники на трасе . водилы как в лаосе ганяют по тротуарам. бывший мент полтора ивана.за час бы выполнил пятилетку по нарушителям но увы таких больше нет и е будет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus