USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

За вбивство жінки волинянин може провести 15 років за ґратами

7 Листопада 2016 13:25
50-річний волинянин побив до смерті свою 40-річну співмешканку. Трагедія трапилася у суботу, 5 листопада, у селі Садів Луцького району, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Так, о 21 годині до чергової частини Луцького відділення поліції надійшло повідомлення від голови Садівської сільради про те, що в будинку на вулиці Шевченка в селі Садів, із ознаками насильницької смерті виявили труп 40-річної місцевої мешканки. Менше ніж за добу поліцейські встановили причетність до скоєння вбивства 50-річного співмешканця потерпілої.

«Чоловік проживав із потерпілою в громадянському шлюбі близько п’яти років. У суботу ввечері він побив свою співмешканку. Внаслідок отриманих травм жінка померла. Поліцейські протягом доби встановили причетність до скоєння вбивства співмешканця потерпілої. На даний час чоловіку оголосили про підозру в скоєнні вбивства та затримали його в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України», - повідомив керівник Луцького відділення поліції Олександр Мельничук.
За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus