USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За торгівлю наркотиками на Волині затримали рятувальника. ФОТО

15 Червня 2016 15:05
Волинські правоохоронці затримали за торгівлю наркотиками рятувальника. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Учора, 14 червня, працівники третього територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України у Волинській області спільно із співробітниками Управління служби безпеки та працівниками прокуратури області затримали працівника Державної служби надзвичайних ситуацій України у Волинській області, який займався незаконним збутом наркотичних і психотропних речовини. До збуту наркотиків причетні ще двоє фігурантів, один з яких є членом громадської організації.

«Під час проведення ряду заходів поліцейські спільно із працівниками УСБУ та прокуратури області задокументували факт зайняття злочинною діяльністю працівника ДСНС України у Волинській області. Він незаконно збував на території області наркотичні та психотропні речовини, зокрема, спайс, марихуану та амфетамін», – повідомив керівник третього управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Олексій Душейко.

Правоохоронці за місцем проживання зловмисників провели санкціоновані обшуки під час яких виявили та вилучили наркотичні та психотропні речовини. Усе вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження.

На даний час особа затримана за статтею 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького відділу поліції. Вирішується питання щодо обрання відносно нього запобіжного заходу.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Затримали рятувальни Показати IP 15 Червня 2016 15:40
Так на те вони й рятувальники, що в умовах наздвичайної ситуації свіжою дозою рятували наркоманів від ломки :)
нхя не смішно Показати IP 15 Червня 2016 15:43
Рятували від ломки.
ВАСИЛЬ Показати IP 15 Червня 2016 15:50
а що робила внутрішня безпека в цьому управлінні, посадили такого собі вовчука мабуть за таткові гроші , ось і штани протирае , головне що в губерніі. А прізвища де , район який
Нам наївним Показати IP 15 Червня 2016 21:11
Скажуть і напишуть хто... чекайте.
Анонім Показати IP 16 Червня 2016 11:46
Ти Васю як не знаєш, то не пи*ди там. Як це він мав перевіряти, яке він відношення має до частини, кожен день перевіряти кожного має? І не тобі судити як хто влаштувався на роботу
ВАСИЛЬ до Анонім Показати IP 16 Червня 2016 12:40
анонім не матюкайся по перше , а по друге я знаю що таке внутрішня бепека при мвс , це аналогічна служба в вашій структурі яка повинна попереджувати і запобігати злочинам , мати інформаторів і ще багато роботи проводити щоб попередити злочини в структурі , а якщо та чи інша людина не здатна те робити то не потрібно штат паскудити а взяти на ту зарплату трьох пожежників які дійсно будуть робити свою роботу , а якщо справедливо то це квіточки в системі рятувальноі служби , якщо копнути глибоко то там корупція цвіте і пахне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus