USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За сепаратизм двом волинянам повідомили про підозру

13 Вересня 2016 16:36
За зневажливі висловлювання про українську націю та україномовне населення, двом молодикам, повідомили про підозру, - інформують у прес-службі волинської прокуратури.

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами розповсюдження матеріалів із закликами до зміни меж території та державного кордону України, розпалювання національної ворожнечі та ненависті, приниження національної честі та гідності.

Встановили, що в березні цього року, двоє молодиків мешканців обласного центру та Нововолинська, використовуючи комп’ютерне обладнання та засоби стільникового (мобільного) зв’язку, зареєстрували електронні сторінки (аккаунти) під мережевими псевдонімами в соціально-орієнтованій мережі "Вконтакте", розміщували публічні заклики про відокремлення східних і південних регіонів від України та зневажливі висловлювання про українську націю та україномовне населення України.

За таких обставин, зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 110, ч. 1 ст. 161 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування кримінальних проваджень здійснює слідчий відділ Управління Служби безпеки України в області.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
аватар Показати IP 13 Вересня 2016 17:59
таких в києві немерено
куц федір кузьмич Показати IP 13 Вересня 2016 18:17
мабуть якісь прихожани мацковської кривославної циркви. або понаєхавші з якоїсь там горлівки чи хацепєтовки. молодці есбеушники, не дарма свої марципани їдять. от ще б моїй тещі повідомили про якусь підозру, було б взагалі прекрасно.
Ай... Показати IP 13 Вересня 2016 22:31
на виїзді з Луцька в напрямку Рованець білборд бере всіх під прапор, зверніть увагу на фонові кольори...великих зусиль непотрібно докладати, щоб знайти замовника подібної реклами-контактні телефони там же...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus