USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За два тижні на Волині розпочнеться оцінювання абітурієнтів

16 Травня 2013 11:33
Із 3-ого до 27-ого червня 2013 року в Україні триватиме зовнішнє незалежне оцінювання абітурієнтів.

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти наголошує:
1. Пропуск учасників у пункти тестування триватиме із 10:15 до 10:50.
2. Для роботи в пункті тестування необхідно при собі мати:
• Сертифікат ЗНО-2013.
• Паспорт або оригінал документа, відповідно до якого проводилась реєстрація (паспортний документ чи свідоцтво про народження).
• Запрошення-перепустку.
Запрошення-перепустки із вказаними датами тестувань та адресами пунктів тестування абітурієнти отримали поштою. У разі необхідності всі мають можливість роздрукувати їх з інформаційної сторінки учасника ЗНО, доступ до якої можливий за номером Сертифіката та пін-кодом.

Також необхідно попередньо дізнатись про можливі шляхи та час добирання до пункту тестування. На сайті ЛРЦОЯО – www.lvtest.org.ua є карти, які допоможуть Вам зорієнтуватись у розташуванні потрібного пункту тестування на території Волинської, Львівської та Рівненської областей.

При виявленні фактів порушення процедури ЗНО в аудиторії чи пункті тестування, учасники мають право звернутися до відповідального за пункт тестування чи уповноваженої особи Українського центру оцінювання якості освіти, не виходячи з пункту тестування.

Із метою забезпечення організованого проведення процедури зовнішнього незалежного оцінювання, Український та Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти вживають запобіжних заходів, а саме:
- проводиться подвійна ідентифікація осіб у пунктах тестування;
- за кожним пунктом тестування закріплені працівники медичної служби, Державної служби охорони та патруль УМВС;
- співробітники ДСО працюватимуть з металодетекторами з метою виявлення несанкціонованого використання електронних носіїв та мобільних телефонів;
- окремі пункти тестування оснащені камерами відеоспостереження.

Нагадаємо, пробне тестування ЗНО-2013 відбулось 23 та 30 червня.

Графік проведення ЗНО-2013
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus