USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За смерть волинського гірника покарали 21 особу

29 Липня 2013 15:24
12 чоловік звільнили і 9 працівникам оголосили догани після смерті гірника на шахті № 9 у Нововолинську. Також вирішили зробити переатестацію інженерно-технічних працівників шахт, відповідальних за промислову безпеку. Про це інформують у прес-службі Нововолинської міськради.

На засіданні постійної комісії з охорони праці та промислової безпеки державного підприємства «Волиньвугілля», яке відбулося 25 липня 2013 року, обговорили питання безпечної та безаварійної праці гірників. Члени комісії зійшлися на тому, що не може бути жодних компромісів або послаблень у роботі служб, які відповідають за безпеку та життя людей.

Тому головною темою обговорення на засіданні було дослідження обставин і причин нещасного випадку зі смертельним наслідком гірника очисного вибою дільниці №1 ВП «Шахти №9 «Нововолинська» Валентина Карпюка. Нагадаємо, що трагедія сталася 14 липня 2013 року.

Члени комісії заслухали доповідь виконувача обов’язки директора вугільного підприємства «Шахта №9 «Нововолинська» Михайла Гарбузюка, та пояснення посадових осіб, які були причетні до виникнення трагічного випадку у шахті.

Рішення членів комісії було однозначним: звільнити 12 посадових осіб, від головного інженера до гірничого майстра, і оголосити догани 9 працівникам.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНСЬКІЙ ШАХТІ ЗАГИНУВ ГІРНИК

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus