USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Загиблого від кулі снайпера Героя з Нововолинська зустріли в Луцьку

15 Січня 2017 17:53
Траурний кортеж з тілом загиблого на сході України 22-річного Богдана Корнелюка зустріли у Луцьку. Юнака провели до села Забороль, звідти його повезли у рідний Нововолинськ.

Традиційно, кортеж складався із більше ніж з десятка автомобілів активістів Автомайдану України, Самооборони Волині, волонтерського центру «Серце патріота», активістів та волонтерів Волині. Героя вони зустріли на поліцейському посту в Цумані. Привіз воїна на Волинь офіцер запасу з Нововолинська та волонтер Валерій Курстак.

«Дорога була дуже важкою. Ледь не застрягли, але, хвала Богу, вискочили на дорогу і поїхали на Волинь», - зізнався Валерій.

Звідти, у супроводі патрульних, кортеж рушив до Луцька. У центрі міста лучани, які слухали святковий концерт, віддали шану загиблому. Чимало людей зустрічали автомобіль з позначкою «вантаж 200» на колінах.

Загиблого провели до села Забороль, що поблизу Луцька. Звідти близько 17:00 тіло повезли в Нововолинськ.

Нагадаємо, у ніч із 11 на 12 січня нововолинець Богдан Корнелюк, боєць 94-го року народження, отримав смертельне поранення від кулі снайпера. Богдан Корнелюк пішов служити за контрактом. 3 квітня 2016-го року, службу ніс у Станиці Луганській, – повідомляє військовий комісар Олександр Плужник.

Загиблий був неодружений. У нього не було нікого, крім батька, який проживає у Володимирі-Волинському. Богдан Корнелюк навчався у Нововолинську, в школі №3, пізніше у ПТУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus