USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Запорізьку АЕС запустять сьогодні. Кінець аварійним відключенням?

5 Грудня 2014 18:00
Робота Запорізької АЕС буде запущена сьогодні о 22:00. Про це сьогодні заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, - повідомляє УНН.

«Вона о 22.00 сьогодні запускається. Були проведені роботи. Тобто, питання знято. Вона включається в систему», - сказав він.

Нагадаємо, ЗАЕС відключила енергоблок №3 від об'єднаної енергосистеми 28 листопада для проведення поточного ремонту. ЗАЕС розпорядженні 6 енергоблоками типу ВВЕР-1000 сумарною встановленою електричною потужністю близько 6 ГВт.

Початок віялових відключень електроенергії в Україні й на Волині зокрема багато хто пов'язував з ремонтом 3-го енергоблоку.

До слова, сьогодні, 5 грудня, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Луцьку звернули увагу на те, аби лучани були обачними та в період пікових навантажень не користувалися ліфтом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 5 Грудня 2014 18:13
А мерія не хоче в період пікових навантажень посидіти при свічках? Чи їм без проектора вже жизнь не мила?
220V Показати IP 5 Грудня 2014 18:33
Не розкатуйте губу! Кабінет міністрів України продовжить ще на місяць надзвичайні заходи на електроенергетичному ринку, повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин. "На цьому засіданні (в уряді) було прийнято принципове рішення, що вони будуть продовжені на наступний місяць", - сказав він на брифінгу в уряді в п'ятницю, 5 грудня. Ось так!!! Вугілля немає для ТЕЦ, а один реактор на станції нічого в загальному не вирішує!!! А ще продавати електрику за валюту потрібно, то що там вже люди...?!
екскурсовод Показати IP 5 Грудня 2014 18:54
"Согласно графику ГП "НАЭК "Энергоатом" эксплуатации энергоблоков АЭС Украины в 2014 году, с 6 декабря третий энергоблок Южно-Украинской АЭС планируется остановить для проведения среднего планово-предупредительного ремонта продолжительностью 119 суток", - говорится в сообщении пресс-службы Южно-Украинской АЭС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus