USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Це заряд енергії на весь день», - лучани про ранкову зарядку

8 Жовтня 2017 12:44
Мешканці 33-го та 40-го кварталів зібралися на ранкову зарядку. Місцем проведення, як завжди, став спортмайданчик гімназії № 21.

Своєю присутністю порадували постійні учасники ранкової щонедільної акції.

Провів тренування заслужений тренер України Олег Хом’як. Погода подарувала сонячний, проте холодний ранок. Тож, щоб розігрітися чи пак зігрітися спортсмени розпочали з бігу, а опісля перейшли до вправ.


Також учасники поділилися своїми враженнями від ранкових тренувань.

Пані Олена розповіла, що бере участь в акції від її початку. Учасницю заохочує приходити на заняття бажання бути здоровою.

Ще одна учасниця акції – Ірина, повідала, що приєдналася до тренувань ще у липні, на жаль, не вдається приходити систематично, але намагається не пропускати: «Як позаймаюся зарядкою вранці, я повна сил та енергії, це придає мені бадьорості на весь день».

Пан Федір – ще один постійний учасник акції – розповів, що почувається легше після тренування, а також його надихає колектив, адже коли займаєшся з молодшими, то хочеться не відставати. Також розповів, що брав участь в цьогорічній олімпіаді «Сеньйоріада» у складі команди «Радіактивні» (від слів раді та активні): «Є бажання жити, що тут ще можна сказати!».

Пані Людмила каже, що її подобається брати участь в ранковому тренуванні: «Ми перестали хворіти, не знаємо, що таке грип і маємо шикарний прес (ред.. - сміється). Планую продовжувати ходити».

А пані Ірина розповіла, що дуже вдячна тренеру Олегу Хом’яку, його наполегливості та товариськості, а також настрою, яким він заряджає на цілий тиждень: «Завдяки цим тренуванням, я зрозуміла, що потрібно стежити за собою та своїм здоров’ям, тож окрім недільної зарядки тепер ходжу і на йогу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ira Показати IP 8 Жовтня 2017 13:49
– Ірина, повідала, що приєдналася до тренувань ще у липні, а не у вересні ;-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus