USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Зарплата в нас дуже низька, – податківець

12 Квітня 2011 09:46
Податкова міліція була, є і буде, адже на сьогодні значна частина економіки в Україні все ще в «тіні», і припинити цей безлад може тільки податкова система та податкова міліція зокрема.
Так вважає перший заступник голови ДПА у Волинській області, начальник податкової міліції Степан Богля, - пише Волинська правда.
«Функцій податкової міліції не дублює ні МВС, ні СБУ, ні прокуратура… - стверджує Богля. - Хто працює сьогодні з фіктивними підприємствами? Тільки податкова міліція. Те ж саме стосується реєстрації підприємств, подачі недостовірних декларацій. Основний злочин, що виявляється податковою міліцією, визначається ст. 212 Кримінальнорго кодексу України – умисне ухилення від сплати податків. Хто цим ще займається? Тільки податкова міліція».
За словами Степана Боглі, за перший квартал 2011 року податкова міліція Волині повернула до бюджету 3 мільйони 460 тисяч гривень.
«Це небагато, на перший погляд, але й не мало. Податкова служба – це одна система і не варто в ній розділяти податкову міліцію, слідство, аудит та інспекцію. Ми всі збираємо податки і не треба з’ясувувати, хто – більше, а хто – менше», - запевнив він.
Він додав, що зарплата у податкової міліції дуже низька порівно з європейськими стандартами.
«Середня по відомству – 3 тисячі гривень», - сказав Богля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ваша Люба-Ша))) Показати IP 12 Квітня 2011 10:55
Який лошара писав цю статтю? Примітивнішої публікації не памятаю. Основна функція податкової - здирання хабарів для Миколи Гринюка і притиск конкурентів "на замовлення". Понаїхали офігенні податкові генії на Волинь понабивати нашими з вами грошима собі кармани. Подивіться який собі будинок відгрохав Гринюк на струмівці - чесний і порядний - мурло жирне.
VSC Показати IP 12 Квітня 2011 15:04
И как при такой зарплате этот самый Богля содержит свои автомобили, а чем он их заправляет? Видать пешком генерал ходит. Кому интересен этот субъект бандитской деятельности зайдите на форум ОРД, там много познавательного про него написано.
Ваша Люба-Ша))) Показати IP 12 Квітня 2011 19:13
Ще б про злісного хабарника і континіумовського наймита Гринюка почитати б
вкалю на державу Показати IP 9 Липня 2013 11:40
Що ви завжди про начальство, в податковій працють звичайні працівники яким платять 1147 грн (мінімальна заробітна плата), які сидять пашуть в податковій на допотопних компютерах, без забезпечення канцелярськими товарами, також кожного місяця здирають на "Вісник"(кому він потрібен не зрозуміло). От як звичайний податківець може вижити на мінімальну зарплату ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus