USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Засніжений ліс на Волині. ФОТО

8 Січня 2017 11:11
Ліс зимою напрочуд тихий і мовчазний. Не шелесне листочок, не цвірінькне пташка, жодного живого звуку.

Таке враження, що спить і ліс, і його мешканці, - пише БУГ.

5-го січня падав сніг, свистів поривистий вітер. Гуляла віхола. У такий зимовий день зроблені знімки у лісовому розсаднику Павлівського лісництва, що в Іваничівському районі.

У такі зимові дні лісовим звірам посилену увагу приділяють працівники ТзОВ “Павлівське мисливське господарство”, які мають у своєму користуванні близько 5 тисяч лісових угідь.

Диким звірам стає важко знайти собі корми, особливо, коли випадає глибокий сніг.

"Для зимової підгодівлі диких звірів заготовлено достатню кількість сіна, закуплено 7 тонн кукурудзи. Біля урочища Завидів посіяно 2 гектари кукурудзи, яку залишено на зиму, куди звірі заходять на годівлю. Єгерами встановлено два десятки годівниць для кіз у лісі, стільки ж підгодівельних майданчиків для кабанів", - каже директор ТзОВ “Павлівське мисливське господарство” Микола Холмецький.

"Через один-два дні єгері Микола та Олександр Вакули та Микола Лисовець об’їжджають обходи, за якими закріплені та роблять викладку кормів, досліджують присутність звірів, які приходять до годівниць. Я також виїжджаю в ліс, об’їжджаю угіддя, перевіряю чи є корми в годівницях, при потребі заповняю їх. Часто до викладення кормів залучаємо небайдужих мисливців", - додає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus