USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затриманого на хабарі волинського суддю відсторонили від посади

18 Липня 2017 16:37
Суддю Ковельського міськрайонного суду Олега Василюка, якого 8 червня затримали під час отримання хабара у розмірі 4 тисяч гривень, і на другий день відпустили, відсторонили від посади до 9 серпня.

Про це повідомляє «Українське право».

Як ідеться в повідомленні, вища рада правосуддя розглянула клопотання заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про тимчасове відсторонення судді Ковельського міськрайонного суду Волинської області Олега Василюка у зв’язку з притягненням його до кримінальної відповідальності. Про це повідомило Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

До клопотання Назара Холодницького було долучено копії матеріалів, якими обґрунтовано його доводи. Клопотання подано з дотриманням визначених Законом України «Про Вищу раду правосуддя» та Кримінальним процесуальним кодексом України вимог.

У клопотанні зазначено, що Першим відділом Третього підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України.

Ухвалою слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 15 червня 2017 року застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання строком на два місяці.

У результаті Вища рада правосуддя вирішила клопотання задовольнити частково та тимчасово, до 9 серпня 2017 року, відсторонити Олега Василюка від здійснення правосуддя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ой Показати IP 18 Липня 2017 16:40
А Лівандовську-Кочуру ще не відсторонили?
Учень Показати IP 18 Липня 2017 17:01
8 червня затримали під час отримання хабара у розмірі 4 тисяч гривень, і на другий день відпустили, відсторонили від посади до 9 серпня. А чому не затримали в слідчий ізолятор ,щоб не тиснув на слідчих ...
сволота Показати IP 18 Липня 2017 17:03
А конфіскація....
Кіндрат Панасович Показати IP 18 Липня 2017 17:30
"відсторонили від посади". Суддю. За хабар. Суддю. Відсторонили. Такий пекельний маразм можливий тільки у най*об...шій країні - Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus