USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зайшов, купив, поїв: у центрі Луцька відкрили інноваційний маркет «Сім23»*

5 Жовтня 2017 13:24
Новий формат, бар напоїв та відділ швидкого приготування їжі – все це у новому маркеті мережі «Сім23», який відкрився 30 вересня у центрі міста і став вже 24 магазином мережі у Луцьку.

Новий «Сім23» облаштований у форматі convenience store – це найпопулярніший в світі формат малих магазинів, який відрізняється від звичайного маленького магазину тим, що у ньому є асортимент усіх видів товарів та продуктів з акцентованим відділом фаст-фуду.

Центральна частина маркету – бар напоїв з самообслуговуванням, де відвідувачі самі собі обирають та готують собі напої на професійному обладнані з США. Також є розливна станція відомих газованих напоїв, до яких люди можуть додавати лід з льодогенератора, який стоїть поруч. Новинкою є слаш – популярний у світі фруктовий напій, який готується за допомогою «гранітора» – спеціального пристроя, який робить з напою консистенцію рідкого фруктового снігу. У маркеті сподіваються, що напій смакуватиме відвідувачам та стане мегапопулярним.
Також на барі напоїв встановлений професійний кавовий апарат, який робить 17 видів кави зі свіжозмелених зерен. Окрім того, для приготування кави використовують лише свіже молоко. Відвідувачі, які не п’ють кави, зможуть випити 3 види безкофеїнових напоїв. Загалом у маркеті пропонують 47 варіацій напоїв на будь-який смак та будь-якого розміру.

Цікавою новинкою є приготування швидкої їжі безпосередньо у залі маркету – ця послуга вже користується великою популярністю у молодих людей. Без особливих зусиль клієнт може приготувати повноцінну свіжу гарячу страву, взявши гарячу воду з водонагрівача, і поїсти, дивлячись на центральну площу міста через панорамні вікна.
Окрім того, у маркеті виготовляють власну продукцію: багети, бургери, круасани з начинкою. Відвідувач маркету може нагріти випічку у професійній печі.
Також у магазині пропонують 5 видів сосисок для хот-догів та ковбаски на грилі, які готуються одразу на очах клієнтів, які можуть взяти до приготованої ковбаски безкоштовні соуси за власним смаком.

В експрес-маркеті клієнту пропонують картоплю-фрі та курячі нагетси лише свіжого приготування у інноваційній печі, яка не використовує олії (!) – готуються вони близько півтори хвилини опісля замовлення клієнта.

У «Сім23» представлені всі види товарів, які задовольнять смаки кожного клієнта. Тобто такий формат, який передбачає купівлю продуктів, при цьому можна нашвидкуруч перекусити, подивившись новини у телефоні через безкоштовний wi-fi. Загалом у маркеті пропонують 21 вид поживних сетів, в яких поєднуються різноманітні снеки та напої.
Формат цього магазину є абсолютно новим, але разом з цим – це «Сім23» з тим самим графіком роботи, компактною площею у 150 квадратних метри, тими ж якісними товарами та акціями, персоналом, який налаштований лише на швидке та якісне обслуговування.

У маркеті – 2500 найменувань товарів, а також 47 варіантів напоїв, 45 варіантів готової їжі та 21 варіант сетів. Асортимент дуже довго тестували – кожен продукт працівники випробували на собі.

Спеціальною «фішкою» оновленого формату маркету є відділ «to go» для тих людей, які дуже поспішають. Кава, хот-доги, холодні напої, багети – все це клієнт може швидко отримати, не заходячи в магазин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
sasha_ Показати IP 5 Жовтня 2017 13:53
Уточніть, де саме знаходиться маркет (вулиця) ?
Філіппок Показати IP 5 Жовтня 2017 14:02
Вам скажи ... То ж тільки те й будете робити, що багети і бургери підїдати. Ні, ніякої вулиці ніхто не скаже, жарте дома бараболю!!!
Роман Показати IP 5 Жовтня 2017 14:16
БіГ-БоМ.....
Йося Показати IP 5 Жовтня 2017 14:18
Нічого надзвичайного там немає....
Фактум до Йося Показати IP 5 Жовтня 2017 14:26
А чого б надзвичайного вам хотілося б побачити у магазині ?
Я Показати IP 5 Жовтня 2017 14:37
Яка дівчина гарна,молоденька,висока,на фото)))женюсь
Дєвка до Я Показати IP 5 Жовтня 2017 14:54
женись, женись..., а я за тебе заміж не піду... мені діректор нада...!
Glover до Дєвка Показати IP 5 Жовтня 2017 15:29
Директор!!! Читай книжки, село!!!
Я до Glover Показати IP 5 Жовтня 2017 16:40
От ти читаєш,а гумору не розумієш,хто після цього село?Знаю багато людей,які начитані,а жити не вміють.
Я до Дєвка Показати IP 5 Жовтня 2017 16:23
Ну як хочеш,нє то нє,перебираєш))),він старий і лисий,я йому зарплату плачу
К.лучанин до SASHA Показати IP 5 Жовтня 2017 15:19
SASHA , підказка в статті, читай уважно якщо ти лучанин( в чому дуже сумніваюсь). Поїдь в центр Луцька( тобі підкажуть якщо не знаєш) , а далі в 23-7 "взявши гарячу воду з водонагрівача, і поїсти", будеш дивитись " на центральну площу міста через панорамні вікна."
Анонім до К.лучанин до SASHA Показати IP 5 Жовтня 2017 17:29
Щоб відповісти комусь,потрібно натиснути пімпочку"відповісти",просто підказка на майбутнє)))
леонід постійний клі Показати IP 5 Жовтня 2017 20:13
Дуже файний заклад,не то що поряд кафе театральне убоге з тараканами.Тут працює найприємніша продавчиня пані Галина.
син петровича до леонід постійний клі Показати IP 7 Жовтня 2017 09:04
файна реклама!
леонід до сина петро Показати IP 7 Жовтня 2017 18:18
якщо ти син начальника леоніда петровича передай щоб закрив кафе театральне через незадовільний стан
леонід Показати IP 8 Жовтня 2017 17:31
23/7 в центрі міста це найкраще що є на сьогоднішній день в нашому місті,бо в центрі загалом немає де нормально поїсти.продавці компетентні + є моя симпатія до однієї з них.Працюйте відповідально і все у вас буде добре
леонід до 23-7 Показати IP 9 Жовтня 2017 21:17
НАЖАЛЬ Я ПОМИЛИВСЯ ЩОДО ОКРЕМИХ ПРОДАВЧИНЬ! БІЛЬШЕ НЕ ЗАЙДУ! ГАЛИНА ТИ МЕНЕ РОЗЧАРУВАЛА
леонід Показати IP 16 Жовтня 2017 16:51
Сама краща продавчиця це Свєта(ватсон) з кафе тетрального

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus