USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Збирають допомогу багатодітній родині, у якої згоріло все майно

13 Серпня 2017 13:16
Багатодітна сім'я з села Лісове Маневицього району, у якої згорів будинок, потребує допомоги небайдужих людей.

Про це пише у Фейсбук сільський голова села Лісове Віталій Шмигельський.

«Що людина нажила за 20 років - усе згоріло... На даний час існує лише чиста земельна ділянка під будівництво!!! Небайдужі люди уже пропонують допомогу по будівництву, кошти, одяг та інше! Але усі розуміють, що роботи та коштів потрібно дуже багато! Якщо є бажаючі допомогти, сім'я буде дуже вдячна!», - йдеться у повідомленні сільського голови.

Трагедія трапилася у ніч на 8 серпня у селі Лісове. У родини, яка виховує 11 дітей, згоріло все майно - - хата і дві господарські споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володя П. Показати IP 13 Серпня 2017 14:29
чудовий шанс для Яковлева і Ко продемонструвати підтримку не лише мегакреативним медіамагнатам, успішним підприємцям і талановитим рестораторам, а простим працьовитим людям, що виховують одинадцять дітей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus