USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жеківці Новововолинська нехтують життям: і чужим, і власним

3 Червня 2014 13:47
Працівники жеку в Нововолинську знехтували елементарними правилами безпеки під час проведення ремонтних робіт у будинку по бульвару Шевченка. Про це повідомило видання «Нововолинськ Діловий».

Ані попереджувальних стрічок, ані обгородженої території мешканці будинку не побачили.

Жителі зафіксували на фото, як комунальники ремонтують покрівлю. Під час виконання висотних робіт, місце їх проведення лишилося необгородженим. Працівники жеку полінувалися навіть попереджувальну стрічку натягти.

Нововолинці такою халатністю неабияк обурені.


"Хіба можна проводити подібні роботи, не попередивши жителів будинку про небезпеку? - не приховує гніву молодий татусь Андрій. - А якби моя дитина чи якийсь сусід виходили із під'їзду і їм на голову цегла чи уламок шиферу упав би, то хто б за це відповідав?

Правила техніки безпеки написані кров'ю - треба пам'ятати. Тільки наші жеки чомусь про це постійно забувають!"

Окрім відсутності попереджувальних знаків та стрічки помітно, що і самі працівники комунального підприємства не дуже дбають про власний захист. Наприклад, жоден із жеківців не одягнув на голову каску. Це все є порушеннями правил проведення висотних робіт.

Про розвиток подій та реакцію праівників жеку на скарги видання поінформує згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus