USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жінка-інвалід «виплакала» власний гараж у луцьких депутатів

1 Жовтня 2015 09:32
Інвалід першої групи Лариса Бондаренко зі сльозами на очах прийшла до сесійної зали Луцької міської ради із проханням поновити договір оренди землі для встановлення та обслуговування металевого гаража на вулиці Генерала Шухевича, 4.

Про це стало відомо під час розгляду земельних питань під час засідання 78-ї сесії Луцької міської ради 30 вересня.

Так, зі слів лучанки, металеву споруду, площею 0,0029 гектара, вона використовує не лише як гараж. Вона їй життєво необхідна:

«Я - інвалід 1 групи, вдова і просто жінка. Живу на 4 поверсі, в гаражі зберігаю не лише «інвалідне» авто. Якщо я йду з магазину з продуктами, то мушу лишати частину продуктів в гаражі, оскільки у зв'язку зі станом здоров’я змушена носити їх до квартири частинами. Тож, щиро прошу вас, депутати, підтримати моє питання», - сказала жінка і розплакалась.
Таким чином обранці громади зглянулись і проголосували «за» таке рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
справедливість Показати IP 1 Жовтня 2015 10:24
Знову за рибу гроші. І знову гаражі. Що, знову комусь земелька під черговий кіоск необхідна. І тільки не говоріть, що турбота депутатів про людей. Знесуть людські гаражі - поставлять інші, просто власники інших гаражів будуть наближені до депутатів, от і все. А узаконювати встановлені гаражі не пробували, і за оренду землі власниками, брати гроші. Це, погодьтесь, краще, ніж тупо знести., але тут треба працювати і думати. Треба подивитись чи не на теплотрасі стоїть гараж, чи він не заважає людям, чи немає під ним люків чи комунікацій, а хто в нас хоче працювати - ніхто. Простіше всіх під одну гребінку - знести. Це вже десь було... До основання все зруйнуєм, а потім ми наш, ми новий світ збудуєм... Поки-що нам вдається лише перша частина гасла, а жаль...
Галина до справедливість Показати IP 1 Жовтня 2015 16:19
А як поділити 10 соток дворовоі територіі на 100 -150 мешканців будинку ? При цьому облаштувати діткам майданчик і бабусям лавочки ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus