USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Журі ІІІ конкурсу соцреклами в Луцьку визначило переможців

29 Жовтня 2012 17:29
Хоча імена переможців уже відомі, назвати їх журі обіцяє через декілька днів ‒ під час ІІ міського форуму інституцій соціально-психологічного спрямування «Подаруй надію, подаруй тепло...».

Про це перед засіданням журі повідомила директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Ліна Галан нагадала, що основна мета конкурсу ‒ популяризація соціальної тематики, заохочення громадських і державних організацій до висловлення своєї громадянської позиції, щоб вони через соціальну рекламу впливали на розвиток міста.

За словами Галан, цього року на конкурс надійшло 52 роботи у 5 номінаціях: друкована продукція; відеоролик; аудіоролик; макет для зовнішньої реклами; соціальна реклама ручної роботи. «Найбільш активним партнером залишається громадський сектор, тому що вони молоді, креативні», ‒ додала посадовець.

Як і у попередні роки, зі слів Галан, усі переможці отримають цінні подарунки. Найкращі матеріали обіцяють розмістити на місцевих телеканалах, радіостанціях, в Інтернеті та інших медіа-ресурсах.

Хоча імена переможців журі уже визначило, їх поки не оприлюднюють. Ліна Галан зауважила, що цю таємницю організатори конкурсу відкриють під час ІІ міського форуму інституцій соціально-психологічного спрямування «Подаруй надію, подаруй тепло...» 1 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus