USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Живі скульптури та тактильна плитка: у Луцьку приводять до ладу тротуари

4 Червня 2018 18:53
У Луцьку тривають роботи із благоустрою та покращення стану і доступності пішохідної зони. Плановий огляд ремонтних робіт тротуарного покриття в зоні приватної та житлової забудови у Луцьку здійснили сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук та директор Департаменту житлово-комунального господарства міської ради Юрій Крась, інформують на сайті міськради.

Зокрема, під час свого візиту посадовці ознайомились із станом нового щебеневого покриття з напівпросочуваною бітумною емульсією на вулицях Боженка та Ковпака. Зазначалося, що раніше тут була звичайна ґрунтова дорога, яка під час дощу перетворювалась на болото та заважала нормальному руху жителів приватного сектору.

Не залишили без уваги і нові тротуарні доріжки на вулиці Окружній. Пішохідну зону тут покрили бруківкою із спеціальною тактильною плиткою для незрячих та пониженнями в зоні переходів, що покликано забезпечити працівникам заводу СКФ зручність на шляху до роботу. Схожі роботи провели на вулиці Стрілецькій.

На проспекті Молоді, окрім ремонту тротуарних доріжок розпочали вирощування топіарій живих скульптур, сформованих із зелених насаджень.


Задовільно оцінивши виконані ремонтні роботи, Ігор Поліщук зазначив:

«Цього року, як і минулого, ми приділяємо значну увагу дорогам в зоні приватної та житлової забудови. Якщо ми і надалі рухатимемось такими ж темпами, то вже наступного року ґрунтових доріг у секторі приватної та житлової забудови практично не залишиться. Усі дороги будуть з твердим покриттям».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus