USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Зірка» з Волині зареєстрував шлюб. ФОТО

25 Вересня 2013 08:55
Аркадій Войтюк з Ковеля одружився з учасницею телепроектів «Танцюють всі» та «Танці із зірками» Юлією Сахневич.

Ковельчанин відгуляв весілля у вересні, але журналістам про подію розповідає неохоче, - пише Слово Волині.

Нагадаємо, Войтюк вже розповідав, що після конкурсу «Нова Хвиля», збирається одружитися. Обіцянку хлопець дотримав, - він більше не холостяк. Нагадаємо, пара познайомилася на зйомках програми «Х-фактор».

До слова, дівчина Войтюка, Юлія Сахневич брала участь у телепроекті «Танцюють всі» та «Танці із зірками», була в парі із Микитою Джигурдою. Зі слів Аркадія, саме Юля вмовила його піти на «Нову Хвилю». Саме через це закохані перенесли весілля на вересень.

ЧИТАТИ ЩЕ: АРКАДІЙ ВОЙТЮК - ПРО КОВЕЛЬ, НОВУ ХВИЛЮ ТА ЗІРОК. ІНТЕРВ'Ю

На разі, своє одруження Войтюк не коментує та усіляко намагається приховати особисте життя. Проте із фото видно, що молодята не лише офіційно зареєстрували шлюб, але й обвінчалися.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Борис Моисеев Показати IP 25 Вересня 2013 09:14
Был хит "Голубая луна", а теперь будет "Голубая звезда"))) Аркашке до звезды ещё звездовать и звездовать по папиковым постелькам... как до космоса, короче.
Александр Показати IP 25 Вересня 2013 11:41
Хотя мода на субтильных молодых людей в эстраде и на телевидении и зашкаливает, это не основание для оскорблений. Возможно, он будет хорошим врачем и спасет вам жизнь (если вовремя увидит себя со стороны).
Костя Показати IP 25 Вересня 2013 11:45
Перший раз чую про таку "зірку".
Олександр Показати IP 25 Вересня 2013 21:28
Хлопче, читай і розумій: НІЯКА ТИ НЕ ЗІРКА! НІЯКА!!!!!!
Ольга Показати IP 26 Вересня 2013 13:09
Це ментальність полішуцька, попав де зірки і він уже зірка. Так треба вміти себе любити.Вчіться,хто ще не зірка.Ну,якщо татик в кріслі чиновника чи бізнесмен,зіркою буде точно.Не сумнівайтеся.
Tат Показати IP 26 Вересня 2013 17:21
Ага - точно ментальність поліщуцька - лопатись від заздрості і обсирати все і всіх. Талановитий хлопчина, оригінальний приємний тембр голосу, симпатичний, достойно представив свій регіон на "Х факторі", що не так? Пораділи б за нього та побажали щастя, так ні, блін - жаби жабами.
lutchanka Показати IP 1 Жовтня 2013 15:20
прочитала коментарії і стало страшно - Боже, скільки зелених жаб може сидіти в людях! опамятайтеся, не заздріть - Аркадій дуже інтелігентна людина і ніколи не казав про себе, що він зірка.Одружується - ну і хай будуть щасливі! І "татик"(як сказала одна хамовита коментаторка)не у кріслі сидить. а стоїть за операційним столом(тисячі людей йому за це вдячні).Знайщлось тут безграмотне кацапське тупориле мурло і, захлинаючись від заздрощів що само ні на що не здатне, поливає брудом нормальну людину. згинь, нечисть! мабуть, соратник дубового кононовича - "уж больно лексика похожа"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus