USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зірвані дахи та поламані дерева: негода наробила лиха у Львові

22 Липня 2017 10:28
Повалені дерева, підтоплені вулиці та потрощені машини – на західній Україні вчора, 21 липня, пройшла чергова потужна гроза. Зокрема, негода наробила лиха у Львові та Луцьку.

Наслідки негоди у соцмережах опублікували користувачі, передає Кореспондент.

Так, у Львові сильний вітер поламав дерева на проспекті Свободи у Львові. Одне з них впало на два автомобілі і перегородило дорогу, інше – на тротуар.

Також дерево зламалося у дворі на вул. Пасічній, а по вул. Медової Печери зірвало дах, що пошкодив припаркований автомобіль. На щастя, серед людей ніхто не постраждав.

У Луцьку негода теж повалила дерева і підтопила вулиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 22 Липня 2017 11:40
А яке лихо у Луцьку? Лише злива, а галасу наробили... Таку кількість опадів в жодному місті світу стічна каналізація не витримає і у Луцьку після зливи через 15-20 хвилин води на дорогах вже не було, так що не перебільшуйте! А щоб такого як у центрі Львова не було, треба хворі і старі дерева прибирати, щоб у випадку сильного вітру не ускладнювати життя людям і комунальникам як це скрізь у світі роблять!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus