USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Злива після аномальної спеки: Луцьк знову у воді

6 Серпня 2014 17:40
Після тривалої спеки прийшов довгоочікуваний дощ. Однак, чи не викличуть такі рясні опади чергових підтоплень у Луцьку?

Так чи інакше, дощова вода уже навіть не джерельцями, а цілими ріками стікає по проїжджих частинах та тротуарах. Судячи з усього, зморених аномальною спекою лучан злива застала зненацька: у багатьох із них не виявилось з собою парасольки, тож люди ховали голови під одяг, книги; стрибали через величезні калюжі та гуляли босоніж.

Утім, багатьох не покидають сумніви: а чи не принесе довгоочікуваний дощ чергових потопів та матеріальних збитків, як 30 липня минулого року і чи впораються застарілі каналізації із такою кількістю води?

Нагадаємо, тогоріч лучани віднеслись до стихійного лиха із неабияким почуттям гумору, влаштувавши на вулицях міста справжній аквапарк з атракціонами та розвагами.

До слова, 16 квітня цього року Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що майже половина луцьких каналізацій у аварійному стані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
коля Показати IP 6 Серпня 2014 18:38
класно дощ свіжо.
Віка до коля Показати IP 6 Серпня 2014 19:12
Хто невмиваний або брудний Душею - очиститися під таким дощем не гріх.
Отак то так Показати IP 6 Серпня 2014 19:35
Каналізація в аварійному стані, само собою.Доблєсний водоканал мереж не має, профілактикою не займається, колодязі не чистять..Так на аварійних викликах, а коли ще в приватному секторі..УРА!!!!! взагалі лафа.Зразу скажуть в них мережа не на балансі, в них і схем не має,хоч і баготоповерхівки пізніш до неї підключені.Хоч і магістральна завалена.стоку то не має..Ну магістральну проб'ють,а так дядьку готов гроші.Хоч і документи маєш, ТУ, проект ..а в них не має.Гроші 100% їм в кишеню, поділять до верха..Вже і тарифи знов підняли і що? Ржава грязна вода з крану,мол трубопроводи старі а так вони чистять добре, особливо від заліза з приміських свердловин.Та і в Стир біля рованецького моста замаскованою трубою валять.І всім до лампочки. особливо камсомольця колись, тепер мерам..
Кот Показати IP 6 Серпня 2014 20:10
Шановний ОТАК, розрізняйте будь ласка лівневу каналізацію і фікальну каналізацію. Перша а ж ніяк не належить водоканалу. Нею опікується автодор...
мир Показати IP 6 Серпня 2014 21:05
Я в шоці. Волинський інформаційний портал "Волинські новини" у своєму репертуарі. То дощ, то райдуга... Ви ще напишіть шо підводи з кіньми їздить по місту чи щось подібне
Зоряна до мир Показати IP 7 Серпня 2014 08:37
Пардон, но лично мне интересно обо всем, что происходит в городе, в котором выросла)) Так что - пусть пишут)) я -точно прочитаю, не против?;)
назва статті Показати IP 7 Серпня 2014 03:56
Після АНОМАЛЬНОЇ жари в місті все погано... Волинські новини "рулять"!!!
Анонім до назва статті Показати IP 7 Серпня 2014 09:47
чого ж погано?) Все кльово! Свіженько стало, а сьогодні знову спека. А! і каналізації справились "навідмінно"=))
Коректор до назва статті Показати IP 7 Серпня 2014 09:49
А хіба ви, коментатори, читаєте. коли пишуть про "все харашо"???
назва статті Показати IP 7 Серпня 2014 03:58
Вибачте, "спеки". Буду вчитись (винен)...
ЦИТУЮ Показати IP 7 Серпня 2014 04:02
"До слова, 16 квітня цього року Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що майже половина луцьких каналізацій у аварійному стані."-і шо???
Водоканал до ЦИТУЮ Показати IP 7 Серпня 2014 09:49
А то шо все путьом. Каналізації нормально воду відкачали. Хіба не видно? Калища на дорогах немає, доріг теж немає, але то вже інше питання. Якісь проблеми?
HYPD Показати IP 7 Серпня 2014 10:07
Постійна рубрика від ВН - "Новини з вікна"..............
Сонячна Показати IP 7 Серпня 2014 13:33
як то не знали, що буде дощ..і злива була несподіванко???? і по прогнозам і по прикметам було ясно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus