USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Змінили директорів нововолинських шахт

30 Березня 2016 13:44
Директорів двох нововолинських шахт змінили. Нові призначення відбулися на шахті №1 та шахті №9 «Нововолинська». На обох копальнях тепер нові керівники, - інформує БУГ.

Як стало відомо, екс-директор вугільного підприємства №1 Олександр Шостак написав заяву за згодою сторін. За інсайдерською інформацією видання, Шостак залишив посаду не за власним бажанням, йому поставили ультиматум. Крісло директора зайняв колишній головний інженер шахти Андрій Пилипюк. Він свого часу вже очолював підприємство відносно не довгий період. На місцевих виборах 2015-го року безпартійний Андрій Пилипюк йшов кандидатом в депутати до міської ради від «Громадянської позиції». Новопризначений директор, кажуть, має дві вищі освіти та є доволі компетентним фахівцем. Хоч на самому підприємстві керівника зустріли по-різному, адже тепер він формуватиме свою команду.

Зміни у керівництві відбулися на шахті №9 «Нововолинська». На керівну посаду призначили Петра Царука, колишнього головного інженера шахти «Межирічанська» у Червонограді та керівника шахтоуправління «Нововолинське». Анатолій Головко передав директорське крісло наступнику, а сам тепер виконуватиме обов’язки головного інженера копальні. Звісно, після виходу з відпустки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 30 Березня 2016 14:26
Новим директорам бажаємо успіхів у роботі та в особистому житті!
Дід Показати IP 2 Квітня 2016 06:16
Заборгованість по зарплаті шахтарям залишилась ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus