USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Керівника ДП «Волиньвугілля» звинувачують в утисках

23 Березня 2016 22:00
Колектив ВП «Шахта «Бужанська» написав звернення з проханням вплинути на неправомірні дії з боку новопризначеного виконувача обов’язків генерального директора ДП «Волиньвугілля», - інформує БУГ.

Текст звернення подаємо без змін:

«Колектив ВП «Шахта «Бужанська» звертається з проханням вплинути на неправомірні дії з боку новопризначеного виконувача обов’язків генерального директора ДП «Волиньвугілля» щодо припинення здійснення тиску на керівні кадри нашого підприємства у примусовому звільненні.

В такій ситуації, до якої призвели наші шахти, через постійне недофінансування, люди працюють на зношеному, своїми силами ремонтованому обладнанні, в тяжких гірничо-геологічних умовах – можна знайти зачіпку про порушення до керівника будь-якого підрозділу.

В сьогоднішній критичній ситуації у ДП «Волиньвугілля» та вугільній галузі в цілому, потрібно цінувати висококваліфікованих спеціалістів з значним досвідом роботи, які користуються повагою і авторитетом в колективі. На нашу думку, і директор шахти, і головний механік є саме такими. У них освіта відповідного напрямку і величезний досвід роботи на шахтах нашого міста.

Надворі ХХІ століття, ми працюємо на державному підприємстві, тому людей зобов’язані приймати на роботу і звільняти згідно чинного в Україні законодавства, зокрема Кодекс законів про працю України регулює трудові відносини всіх працівників, сприяючи зростанню продуктивності праці, поліпшенню якості роботи, підвищенню ефективності суспільного виробництва і піднесенню на цій основі матеріального і культурного рівня життя трудящих, зміцненню трудової дисципліни і поступовому перетворенню праці на благо суспільства в першу життєву потребу кожної працездатної людини.

Пройшли ті часи, коли виганяли людей, які мають свою власну думку. Мудра людина прислухається до критики і робить в подальшому висновки. Своїми діями Кисельов Валентин Миколайович підсилює і так вкрай напружене соціальне становище, що в подальшому може вилитися в акції протесту. Така поведінка Валентина Миколайовича дискредитує Міністра Володимира Демчишина, який довірив йому таку високу посаду та визначив перед ним чітко поставлені завдання. Керівник такого рівня повинен бути прикладом для підлеглих у своїх виробничих, моральних та ділових якостях.

Так, як в рекомендаціях на Кисельова В.М. для участі у конкурсі на посаду керівника ДП «Волиньвугілля», Богдан Макарчук постійно посилається на підтримку колективу ВП «Шахта «Бужанська», ми заявляємо, що переважна більшість нашого колективу не підтримує вищевказану особу.

Тільки своїми діями можна добитися поваги і підтримки підлеглих і колег.

Надсилаємо в додаток колективне звернення до Кисельова В.М. з особистими підписами працівників.

З повагою, Трудовий колектив ВП «Шахта «Бужанська».

Нагадаємо, нового гендиректора ДП «Волиньвугілля» Валентина Кисельова шахтарям представили 4-го березня. Разом з тим, раніше йшлося про те, що волинські гірники проти такого кадрового призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus