USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Знайшовся ще один пістолет, відібраний у волинських даішників

30 Травня 2014 08:38
Волинянин здав до рівненської міліції ще один пістолет, який у лютому революціонери відібрали у працівників ДАІ. Про це повідомляє «Вісник+К».

Працівники Млинівського РВ УМВС відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) по факту добровільної здачі пістолета Макарова. Його до міліції приніс 37-річний мешканець Волині Віталій.

«Чоловік пояснив, що знайшов зброю на автобусній зупинці у селі Хрінники Демидівського району, коли перебував там у особистих справах», - коментує подію тимчасово виконуючий обов'язки начальника млинівської міліції Сергій Волков.

Перевірка вказаного пістолета за обліками ОВС встановила його походження. 19 лютого 2014 року на посту ДПС Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області близько ста чоловік, погрожуючи працівникам міліції фізичною розправою, незаконно заволоділи їх табельною вогнепальною зброєю.

Досудове розслідування наразі встановлює обставини факту, зареєстрованого у ЄРДР.

Раніше міліціонерам повернули 4 пістолети, якими незаконно заволоділи під час революційних подій на Волині. Згодом частину відібраної у працівників ДАІ зброї знайшли у сховку на меморіальному комплексі Вічна слава у Луцьку. Ще один «ствол» нещодавно «засвітився» у розбої на Рівненщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus