USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звернення Луцькради про асоційоване членство в ЄС схвалили у Любліні

15 Листопада 2013 10:36
Рада Міста Люблін висловила підтримку прагнення українського народу підписати Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Таку позицію Рада Міста Люблін висловила у відповідь на звернення депутатського корпусу Луцької міської ради щодо підтримки підписання Угоди про асоційоване членство України в Євросоюзі в листопаді 2013 року у Вільнюсі, - повідомили у прес-службі Луцькради.
«З метою подальшого розвитку дружніх відносин між нашими народами, країнами та містами, Рада Міста Люблін однозначно і рішуче підтримує прагнення України підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.
Приєднання України до групи асоційованих країн вважаємо необхідною умовою для подальшого розвитку двосторонніх відносин, що є передумовою для продовження ініціювання подальших спільних проектів, а також укріплення ідеї демократії в наших країнах.
Керуючись моральним обов'язком, обумовленим закликами наших українських друзів і партнерів підтримати їх прагнення інтеграції в європейську спільноту, ми звертаємось до Парламенту та Уряду Республіки Польща вжити всі необхідні заходи задля втілення ідеї долучення України до асоціації з Європейським Союзом», - йдеться у документі від 17 жовтня 2013 року за підписом Голови Ради Міста Люблін Пйотра Ковальчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анастас Показати IP 15 Листопада 2013 11:28
А що міськрада буде робити, коли Янукович не підпише нічого з ЄС? В кущі?
Революция до Анастас Показати IP 15 Листопада 2013 12:39
Тогда предлагаю объявить войну ЕС и тут же им сдаться =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus