USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили перший в Україні джазовий клуб

9 Грудня 2008 14:15
Джазмен Олег Баковський об’єднав поціновувачів джазового мистецтва у Волинську обласну громадську організацію «Луцький джаз клуб». Про це йшлося під час прес-конференції засновників джаз клубу, - інформує 9 грудня репортер «Волинських Новин».
Утворився клуб на підвалинах, які започаткував БФ «Співдружність-Волинь», котрий чотири роки організовував джазові імпрези. У планах засновників джазового клубу – створення арт-кафе, де можна проводити щомісячні виступи та пошук співавторів.
Олег Баковський розповів, що 12-13 грудня в обласному центрі Волині відбудеться непересічна подія для джазового руху – Восьмий міжнародний фестиваль «Jazz Bez». Перед лучанами виступлять п’ять колективів із України та Польщі. Гратимуть митці у пивному клубі та Центрі культури і дозвілля Волинського нацуніверситету Лесі Українки.
Під час антракту першого концертного дня (12 грудня) відбудеться традиційна благодійна фотовиставка Олександра Більчука, частина коштів від котрої буде переказано музиканту Богдану Самохваленку. Такі благодійні акції неодноразово проводилися БФ «Співдружність-Волинь», а тепер і Луцьким джаз клубом.
Також джазовий клуб долучиться до благодійної допомоги ВНУ імені Лесі Українки. Зокрема, певна сума від проданих квитків піде на будівництво університетської каплички.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus