USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Львів пропонує Луцьку вчити населення воювати

4 Вересня 2014 13:41
Кожен українець повинен себе запитати: що він може зробити для перемоги в складний час. У Львові спробували відповісти на це питання. Міська влада, спільно з військовими, проводить підготовку і навчання до ведення партизанської війни, та вчитиме своїх мешканців поводитися в умовах військової, терористичної загрози або під час техногенної катастрофи.

Про це розповів у своєму відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий. Нагадаємо, нещодавно цей політик приїздив до Луцька з візитом.

«Попереду - війна, в якій кожному доведеться докласти максимальних зусиль, щоб нація не опинився у рабстві. Ніхто не має сумнівів щодо справжніх намірів Москви: це повне знищення української держави і рабські кайдани на тілі кожного українця. Кожен, хто живе в містах, віддалених від фронту, не може просто покладати всі свої надії на тих кілька десятків тисяч українських вояків, які зі зброєю в руках б’ють ворога і волонтерів, котрі їм допомагають. Не може кожен просто вимагати тих чи інших дій від президента, влади чи міжнародного співтовариства. Кожен має робити ту справу, яка працюватиме на перемогу. Не кожен чоловік може піти в армію з тих чи інших обставин. Але кожен чоловік зобов’язаний потужно готуватися, аби мати силу і вміння захистити свою сім’ю, місто, Батьківщину», - зазначив він.

Тому, повідомляє Андрій Садовий, львівська влада разом з військовими відкривають оперативні курси з навчання військовій справі, правилам виживання, надання медичної допомоги. Львів’янам пояснюватиму, як себе поводити в умовах війни, терористичних загроз і техногенних катастроф. Крім того, добровольці готують базу для підготовки партизанських загонів.

Львівський міський голова закликав усі органи місцевого самоврядування, регіональні органи влади приєднуватися до такої ініціативи і готувати населення до війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 13:43
этот "вояка" на себя в зеркало смотрел?:)
віктор до Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 13:45
перед тим як пробувати когось ображати подивись на себе в дзеркало
Читач Показати IP 4 Вересня 2014 13:51
Тепер зрозуміло, що дорога від Луцька до Львову - то стратегія Садового, щоб танки не пройшли! То давайте під Клєванью також перериємо, приймаючи пораду Львову!
Львівянка до Читач Показати IP 4 Вересня 2014 14:46
Немудрі ви, волиняки! Завжди Луцьк і Львів стояли поруч. Згадайте Галицько-Волинське князівство - в єдності сила, а не у взаємних образах. Наш мер Садовий говорить привильні речі!!!
Анонім до Львівянка Показати IP 4 Вересня 2014 14:54
коментар було видалено
Читач до Львівянка Показати IP 4 Вересня 2014 15:00
100% мудра людина пише!!! Говорити правильні речі - це і є робота мера Садового! Невже була дорога Луцьк-Львів під час Галицько-Волинського князівства, що давало нам силу? А якщо і була, то рукотворне досягнення дорожників з міста балакучого мера навіть переплюнуло ландшафтне творіння природи!))
болить... до Читач Показати IP 4 Вересня 2014 15:15
про дорогу сказали - правда смішно (як не печально)...але ж Львів гарного має мера...і може дійсно треба думати, як оборонятися будемо...
Читач до болить... Показати IP 4 Вересня 2014 17:04
Так "гарний" же мер сказав, схрони "оборонцям" треба рити, що тут думати, дідуся та бабусю питай за досвідом)))
болить..... до Читач Показати IP 4 Вересня 2014 15:34
http://kp.ua/politics/468760-mosyichuk-maryupol-bombiat-s-moria-y-vozdukha читайте, що в Маріуполі вже робиться, постійно оновлюється....
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 14:06
ото вже ті лемки )))
болить... до Лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 15:34
http://kp.ua/politics/468760-mosyichuk-maryupol-bombiat-s-moria-y-vozdukha читайте, що в Маріуполі вже робиться, постійно оновлюється....
Олег Показати IP 4 Вересня 2014 14:11
коментар було видалено
Мир Показати IP 4 Вересня 2014 16:15
А що ми будемо їсти взимку, якщо будемо тільки воювати? Ви всі з розуму спали? У вас тільки війна в голові. Мир потрібен, а не війна
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2014 16:18
Садовий піариться.Він не воін, а політик і його задача відвернути війну будьякою ціною, а не прогинатись під будь-яку владу, що успішно роблять різні мери та мерчики.Народ вже давно самоорганізувався і допомогти йому повинна аполітична армія, а політики тільки піаряться як завжди
Ковельчанин Показати IP 4 Вересня 2014 20:17
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus