USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

24 луцькі школи зіграли у волейбол

8 Квітня 2017 11:22
Вчителі та батьки учнів із 24-х луцьких шкіл взяли участь у волейбольному турнірі.

Турнір із волейболу серед команд батьків і вчителів загальноосвітніх шкіл Луцька проходив 4–7 квітня. Змагання відбулися за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Як розповів працівник фонду, депутат міської ради від фракції «УКРОП» Борис Смаль, до них із ініціативою звернулися батьки однієї зі шкіл із проханням надати підтримку, зокрема фінансову, для проведення турніру. «Нам сподобалася ідея, тому ми вирішили її підтримати», – підкреслив Борис Смаль.
Так, Фонд «Тільки разом» не вперше долучається до подібних акцій – уже декілька років поспіль має місце футбольний турнір «Шкіряний м’яч», який проводиться щороку серед учнів.

Турнір із волейболу серед команд батьків і вчителів шкіл, своєю чергою, відбувся в Луцьку вперше.

Представник суддівського складу змагань, старший викладач факультету фізичної культури, спорту та здоров’я СНУ імені Лесі Українки, суддя національної категорії Костянтин Жигун відзначив, що надіється на те, що турнір проводитиметься щорічно. Також додав, що, зважаючи на менший травматизм гравців і те, що кожна команда грає на своєму майданчику, волейбол є доступним видом спорту: «Всі можуть грати у волейбол: і молодші особи, і старшого віку, і жінки, і чоловіки».
Загалом у волейбольних змаганнях взяли участь 24 школи Луцька із 26, окрім школи № 7 та Луцького навчально-реабілітаційного центру. Команди організовували безпосередньо самі школи.

За результатами ігор групового етапу до фіналу, який пройшов 7 квітня, потрапили вісім команд зі шкіл № 4, 5, 9, 15, 20, 21, 25 та 26.

Переможці

ІІІ місце в турнірі виборола команда Луцького НВК № 9.

ЗОШ № 25 посіла ІІ місце.

Здобула перемогу команда НВК № 26.

Лауреати волейбольних змагань отримали також сертифікати на 2, 3 та 5 тис. грн відповідно на придбання спортивного інвентаря для шкіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 10 Квітня 2017 10:24
Молодці, побільше таких заходів для популяризації здорового способу життя!!! Дякуємо Фонду "Тільки разом" за надану можливість.
Андрій районний Показати IP 10 Квітня 2017 12:30
СУПЕР!!! Будо б добре організувати схожі змагання і в районах Волинської області.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus