USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

5:0: «Дніпро-1» обіграв луцьку «Волинь»

27 Серпня 2018 10:04
СК "Дніпро-1" переміг луцьку "Волинь" з рахунком 5:0.

Ціна переможного ходу буває дуже дорогою. На своєму прикладі це відчула і наша команда. Третій матч поспіль протягом восьми днів випав проти головних конкурентів по турнірній таблиці. Шансів господарям поля додавало те, що вони свій кубковий матч перенесли, тоді як «Волинь» відбігала дві години драматичного протистояння проти «Таврії-Сімферополь», інформує клубна прес-служба.

Матч розпочинався за прогнозованим сценарієм. Втомлені підопічні Андрія Тлумака зосередилися на захисті, тоді як дніпряни шукали свого щастя у постійних хвилях масованих атак. Оборона «Волині» з Міхою Горопевшеком, Сергієм Сімініним, Богданом Когутом та іншими досить довго стримувала натиск суперників, однак після перших півгодини гри таки дала збій. Вирішальну роль зіграв геній нашого екс-гравця Сергія Кравченка, який віддав шикарну передачу з глибини поля на Олексія Чичикова – нападник «Дніпра-1» пробив Когута, а Сімініну не вистачило якогось моменту, аби «вигрібти» «кулястого» з воріт – 1:0. А вже за п’ять хвилин наш голкіпер пропустив після удару однофамільця – Ігора Когута. Ще до перерви волиняни могли як пропустити від Станіслава Куліша (Когут врятував команду від розгрому в першому таймі), так і забити, коли Дмитро Козьбан не зумів замкнути гольовий простріл Дениса Кожанова. Тож на перерву команди пішли за подвійної переваги господарів «Дніпро-Арени».

У другому таймі підопічні Андрія Тлумака намагалися нав’язати суперникам власну гру, однак замість бажаного гола (який був досить близьким під час активності Козьбана у штрафному майданчику опонентів) пропустили: розіграш кутового, подача Кравченка та точний удар Дмитра Башлая – 3:0. До завершення зустрічі нашій команді так і не вистачило свіжості.

Свої моменти «Хрестоносці» не використали: натомість, пропустили ще два голи – курйозний удар головою від Олександра Назаренка та не менш неочікуваний м’яч з гострого кута від ще одного екс-волинянина Володимира Польового. Фінальний свисток зафіксував нашу поразку з рахунком 0:5. Утім, тільки спотикання дають справжню ціну переможному фінішу.

Тому, 2 вересня о 18:00 – луцька команда намагатиметься отримати сатисфакцію за поразку в Дніпрі в матчі проти «Оболоні-Бровара» на рідному стадіоні «Авангард»!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2018 10:08
Просто Волинь фарма клуб Дніпра. Вже надто беззубою була гра. Аж підозріло.
свс Показати IP 27 Серпня 2018 10:27
Беня получил свои бабки.Прогнозированный пройграш.И главное счет.........
До автора Показати IP 27 Серпня 2018 11:29
В Англії усі команди грають дві-три гри в тиждень і ніхто не скиглить.А тут втомилися.То їх робота!!!Не можуть хай йдуть на завод відпочивають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus