USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

9-та та 24-та луцькі школи відпочивали. ФОТО

13 Червня 2013 11:51
Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у 2013 році продовжує славну традицію, розпочинаючи «Олімпійське літо» у пришкільних таборах фізкультурно-оздоровчими заходами та спортивно-розважальними іграми й естафетами, - інформують організатори.

Щорічно у канікулярний період з 1 червня по 31 серпня у Волинській області в літніх оздоровчих таборах, пришкільних таборах та місцях масового відпочинку населення для дітей та молоді організовуються спортивні фестивалі, майстер-класи з різних видів спорту, конкурси, спортивно-розважальні ігри, вікторини на олімпійську тематику, а також проводяться заходи за програмою «Олімпійського дня». Головними завданнями «Олімпійського літа» є організація активного відпочинку, популяризація олімпійських цінностей, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і моральних-якостей засобами фізичної культури та спорту.

Діти завжди дуже радо та з ентузіазмом беруть участь у цих заходах. Та, працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» 11 та 12 червня здійснили виїзди у пришкільні табори ЗОШ №9 та №24. Серед учнів молодших та середніх класів ЗОШ №9 були проведені змагання з настільного хокею. У ЗОШ №24 учні вправлялись у спритності та силі під час «Веселих стартів». Команди 5-6 класів змагались у спортивних естафетах: «Рятувальник», «Садіння картоплі», «Флорбол», «Катання на самокаті».





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus