USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Luchesk Half Marathon – 2018» відбудеться на День Луцька

14 Серпня 2018 19:48
Під час прес-конференції з нагоди проведення Luchesk Half Marathon, яка відбулася 14 серпня, організатори заходу та директор департаменту сім'ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик запросили лучан і гостей міста взяти участь у спортивному дійстві, що відбудеться 8-9 вересня, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

“Приємно та знаково те, що цьогоріч Півмарафон відбудеться на День міста. Саме на цей день заплановано безліч локацій із розважальними та мистецькими заходами. Проте розпочнеться він із спортивної частини. І гості, які завітають до нас з-за кордону, офіційні представники та делегації будуть бачити, що наше місто є активним, молодіжним, спортивним”, - зазначив Веремійчик.

Разом з цим, у рамках Півмарафону, департамент сім'ї молоді та спорту міської ради спільно із оргкомітетом започатковує відкритий чемпіонат Луцька з бігу на 10 та 5 кілометрів у 5-ти вікових категоріях. Керівник відділу маркетингу компанії “Дмитрук” Тарас Скорупський, у свою чергу, сказав, що надзвичайно важливою в організації заходу є підтримка Луцької міської рада, котра вже вп’яте долучається до проведення подібних подій.

Старт марафону відбудеться о 9.00. Ліміт часу на забіг - 3 години, що дозволить навіть просто пройти марафон у швидкому темпі. На дистанції встановлять два душових пункти, три пункти гідрації, близько трьох-чотирьох точок медичного супроводу. Окрім цього, на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку демонструватимуть показові виступи секцій комунального підприємства “Спорт для всіх”.

Реєстрація у заході коштуватиме 350 гривень та проводитиметься до 0.00 год. 8 вересня. Цьогоріч учасники з особливими потребами мають можливість взяти участь у Півмарафоні безкоштовно, ветерани АТО отримають знижку до 50% на реєстрацію, командним учасникам – 15%. Передбачено також безкоштовні дитячі забіги, реєстрація на які відбуватиметься 8 вересня з 12.00 в СНУ ім. Лесі Українки. Для усіх фіналістів Півмарафону приготують медалі.

Очікується, що у Dmytruk Luchesk Half Marathon візьмуть участь близько 1 тис. осіб, серед яких – спортсмени, аматори, любителі, гості із Любліна та інших міст.

Варто відзначити, що 9 вересня із 7.30 до 14.00 год. буде перекрито такі вулиці: проспект Волі (від магазину “Перлина” до Київського майдану), вулиця Шопена; до 12.00 - вулиці Огієнка та Зої Космодем’янської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus