USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Pride-2016» у Луцьку: визначили найсильнішого у козацькому двобої

21 Лютого 2016 23:11
Дванадцять яскравих боїв відбулися у клітці з ММА серед учасників змагань Міжнародного турніру козацького двобою «Pride-2016». У вагових категоріях до 60 кілограмів та понад 93 кілограми змагалися українці, білоруси та азербайджанці. У фінальній сутичці серед найдужчих спортсменів переміг горець з Кавказу.

Нагадаємо, що Луцьк прийняв міжнародний турнір козацького двобою з боями у клітках 19-го лютого ТРЦ "ПортCity". Фінальні сутички у клітці відбулися вечірньої пори.
Переможці розподілили призові місця у вагових категоріях так:
Вікова група 16-18 років (гала-фінали) розділ-Борня 3 ММА: до 60 кг І - Тарасюк Богдан (ВОСК "Магістр" м. Луцьк) ІІ - Корука Павло (СК "Воїн" м. Луцьк) до 65 І - Толосюк Влад (ВРКБМ "Прайд" м. Луцьк) ІІ - Комарецький Влад (ВРКБМ "Прайд" м. Луцьк) до 70 І - Козлюк Віктор (ВРКБМ "Прайд" м. Луцьк) ІІ - Потапов Максим ("Патріот" м. Березне) до 75 І - Бондар Іван (СК "Пітбуль" м. Луцьк) ІІ - Толошко Антон (СК "Бусідо" м. Брест, Білорусь) понад 75 І - Федорлевський Олексій (СК "Воїн" м. Луцьк) ІІ - Капран Іван (СК "Берсерк" м. Сарни).

Вікова група 19+ років (гала-фінали) розділ-Герць 3 ММА: до 60 кг І - Власюк Дмитро ("Патріот" м. Березне) ІІ - Тіпухов Владислав (ВОСК "Магістр" м. Луцьк) до 65,8 кг І - Демиденко (СК "Скіф" м. Рівне) ІІ - Щурук Дмитро (СК "Тайфун" м. Луцьк) до 70,3 І - Моголюк Володимир (СК "Воїн" м. Луцьк) ІІ - Марян Віталій (СК "Пітбуль" м. Луцьк) до 77,1 І - Сільченко Євгеній (СК "Бусідо" м. Брест, Білорусь) ІІ - Стефановський Тарас (ВОСК "Магістр" м. Луцьк) до 84 кг І - Мартинюк Дмитро (СК "Воїн" м. Луцьк) ІІ - Сидорук Микола (СК "Берсерк" м. Сарни) до 93 кг І - Мамедзаде Умід (Азербайджан м. Баку) ІІ - Ніцук Максим ("Патріот" м. Березне) понад 93+ кг І - Гусейнов Ільгар (Азербайджан м. Баку) ІІ - Здун Віктор (СК "Воїн" м. Луцьк).

"Змагання такого рівня у Луцьку вперше. Вони успішно відбулися, задоволеними лишилися як спортсмени, так і глядачі. Ми будемо й надалі розвивати на Волині "Козацький Двобій" та популяризувати українську культури, традиції та звичаї.

Завдячую в допомозі організувати ці змагання всім небайдужим, хто відгукнувся. Зокрема, найбільшу підтримку нам надав Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" в особі Палиці Ігоря Петровича та Товстенюка Олександра Віталійовича. Вони покрили більше половини витрат на змагання. Також нам допомогли: ПП "ЗахідГазБуд" в особі керівника Бахмачука Ігоря Юрійовича, ПрАТ "Едельвіка" в особі голови правління Переходька Юрія Анатолійовича, Фітнес Центр "Максимус", New York Street Pizza Restaurant та особисто Юзюк Дмитро Ігорович", - розповідає організатор змагань, керівник громадської організації «Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд», керівник Федерації «Козацький Двобій» у Волинській області Олександр Кулаков.
Відео надане прес-службою Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 21 Лютого 2016 23:53
Держава в попі а народу подавай хліба і видовищ!
Анонім до Анонім Показати IP 22 Лютого 2016 11:49
Чесно кажучи держава так сильно реагує на людей,ти що зараз в політиці цікавить чим найбільше набити свої кармани. А ви шановні, що мали підтримати дійсно з радістю таку подію,для нашого міста,то як завжди ставите палки в колеса.То хай краще наша молодь, ходить бо закуткам і приймаю всяку гидоту, для свого здоровя,ніж займається спортом.Це кожне право людини,чим займатись,і де присвятити свої вільні хвилини. На мою думку,ті молоді хлопці, що положили своє життя заради нас і нашої держави,підтримали таку ідею,і кожен би зробив свій вибір,ніж лежати зараз де вони є, ГЕРОЯМ СЛАВА.Організаторм та спортсменам хвала і повага. Здоро'я місного,наснаги у подальших починання,і завжди займати достойні місця.
1 Показати IP 22 Лютого 2016 01:29
Клоуны.
Анонім до 1 Показати IP 22 Лютого 2016 11:51
Слабо організувати, такий турнір.Правда краще облити лайном.
Ку до анонім Показати IP 22 Лютого 2016 06:27
Ну давайте всі разом сядемо і будим горєвать.
55 Показати IP 22 Лютого 2016 12:22
Перепрошую, а що тут КОЗАЦЬКОГО??? Клітки??? Труси??? Стиль бою???
Задоволений гість Показати IP 22 Лютого 2016 16:40
Подія була просто МЕГА КРУТА!!! Діти задоволені, батьки теж! Дякую велике організатору Кулакову та тим, хто йому допомагав у цій справі.
Спортсмен Показати IP 22 Лютого 2016 22:43
Якшо ви кончяні завідуєте тому що самі не можите вийти і показати там результат тільки тут писати ви вже для країни багато зробили, тільки сидить за клавіатурою д***ер і об**рає
Швед Показати IP 23 Лютого 2016 00:09
Дуже потужні змагання.
Lucky Показати IP 23 Лютого 2016 13:57
Класні змагання! Отримав багато задоволення від самих боїв. Трохи правда довго починлась основна частина. З Азербайджану приїхали тяжі-чемпіони світу, Європи. А в нас на Волині як відомо, проблема з тяжами. Результат очевидний - побиття немовлят. Було реально десь 10 класних боїв: з чемпіоном білорусії, там де 3 раунда було. Чувак з Рожищ по красоті виступив. А от нокаут між двома бійцями з одного клубу - це реально тупість. Один вже чемпіон України, інший новачок. Ну це не серйозно.
Глядач Показати IP 23 Лютого 2016 23:09
Сміливі, сильні, відважні хлопці оце дійсно нащадки козацького роду. Організаторам, тренерам, спортсменам та їх батькам низький уклін та слова вдячності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus