USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ахметов хоче об’єднати футбольні чемпіонати України і Росії

9 Травня 2010 15:51
Президент донецького «Шахтаря» Рінат Ахметов за об’єднання українського та російського футбольних чемпіонатів.

Про це він заявив в інтерв’ю «Спорт уик-энд», - пише «Чемпіон» .

«Я точно знаю, що такий чемпіонат був би сильнішим за французький і німецький. Він поступався би тільки двом чемпіонатам - Англії й Іспанії та став по силі третім у Європі», - сказав Ахметов.

«Об’єднаний чемпіонат завжди викликав би величезний інтерес. І не тільки у Донецьку. І я переконаний, що при такому чемпіонаті «Донбас Арена» завжди була би переповненою», - додав Ахметов.

На думку президента донеччан, щоб об'єднати чемпіонати, потрібне бажання як із боку української, так і російської ліг.

«Напевно, не всі клуби в Україні цього захочуть. Так само - не всі і в Росії. Тому що доведеться деяким командам з нижньої частини турнірних таблиць обох чемпіонатів залишити вищу лігу. Але якщо це можливо - я би з задоволенням даним питанням займався», - запевнив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 9 Травня 2010 16:36
А може давайте відразу об"єднаємося з Росією в одну державу? Відновимо СРСР? І буде у нас знову найміцніша держава? Ну чому і цей туди ж? Все їм дай щось з Росією об"єднувати. То мову, то ГТС, то футбол. А своє розвивати не пробували. Розумію - "Шахтар" на сьогодні в Україні найсильніший, що команда блискуче довела кілька днів тому у грі з "Динамо". Але ж є ще й інший український футбол. І де він буде після об"єднання чемпіонатів? З українських залишаться 4-5 команд в кращому випадку? Розумію Ахметова, як бізнесмена. Він, радше, вболіває за наповнення трибун "Донбас-арени" і, відповідно, своїх кишень (адже кошти в будівництво були вкладені чималі і їх якимось чином потрібно повертати). Але, як на мене, український футбол в цілому від такого об"єднання тільки програє.
Влад Показати IP 10 Травня 2010 17:17
Только обьединение,из с Россией и Белоруссией в том числе.Полная поддержка Ахметова и президента ЦСКА.Обязательно в Единую Русь.Через года три чемпионат будет в тройке лучших в Европе.Так званый укрчемпионат только выиграет.А зачем этот недомагающий футбол на Украине с пустотой на трибунах.Болейщики,что дураки?Кто посильнее в Премьер-лигу,другим стимул бороться.В совке вторая лига была не слабее нынешней высшей.Болейщики знают.
Баракуда Показати IP 17 Лютого 2013 09:19
ОБЄДНАННЯ це повний маразм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus